nasiona marihuany

Zawijające się liscie:(

Wyszukiwarka Forumowa:

ZielonyKris:]

Well-known member
Buchów
0
Moje małe roślinki,kture spędziły noc w szopie lekko odzyły.Lecz teraz zaobserwowałem zawijające się liscie!qrwa da się to wyleczyć???liscie niezułkną tylko zawijają się do dury i do srodka(do początku listka,czyli do łodygi)Da się coś zrobić???

marcinkrz

Member
Buchów
0
ale co światło ja tez mam podobny problem i nie wiem co z tym zrobic to chodzi o to ze trzeba jej dac wieciej swiatla?

H

hwdpik12

Guest
ja mam ten sam problem ale dalem wiecej H2O i wposcilem robaki do doniczki i sie juz poprawilo :thumright:

y00gass

Well-known member
Buchów
0
dżdzowniczki?? :) ja miałem 6 w donicy 5 litrowej ale ch.j wi czy jeszcze żyją?!

[ Dodano: 2006-11-14, 22:19 ]
marcinkrz napisał:
ale co światło ja tez mam podobny problem i nie wiem co z tym zrobic to chodzi o to ze trzeba jej dac wieciej swiatla

jakie masz oświetlenie? i ile plantów chodujesz?

marcinkrz

Member
Buchów
0
uprawiam 1 planta i mam oswietlenie dwie swietlówki energooszczedne 18 w i jedna 11 w i dwie rurowe po bokach boxa 40 w.

y00gass

Well-known member
Buchów
0
moze przelałeś...ja miałem taki problem jak na.bałem wody od ch.ja.Przesusz ja i zaobserwój czy problem zniknie.Jesli nie to beziemy dalej myśleć :D

M

mistic

Guest
hm.. na moje oko wydaje mi sie ze brakuje jej (N) czyli azotu...powinno dodac troche nawozu rozpuszczalnego w wodzie..mialem to samo dalem nawozu i troche sie wyprostowaly a nastepne liscie juz byly normalne..pozdrawiam

FruToS

Well-known member
Weteran
Buchów
0
za duzo wody albo za malo swiatla

Ebi456

New member
Buchów
0
Może źródło swiatla jest za blisko roslinki... Liście zawijaja sie z powodu zbyt wysokiej temperatury.

M

mistic

Guest
roslinka moze miec miesiac i byc mala...a zreszta...wypowiadam swoje zdanie na ten temat...skoro jestes taki obeznany to niech Ciebie posluchs...rownie dobrze gleba moze byc calkowicie uboga w te zwiazki...wiec podajac niewielka ilosc nawozu raczej nie zaszkodzi....pozdrawiam i mam nadzieje ze plancik bedzie ok..

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół