nasiona marihuany

Zbedby odblysnik ?

Wyszukiwarka Forumowa:

geez

Well-known member
Buchów
0
Siema , pomalowalem boxa(60/60/115) na bialo , calego sufit i podloge tez :sunny: . Oswietlam go czterema swietlowkami (rury 120 cm) i siedmioma kompaktami , razem 15000 lumenow . Swietlowki sa umieszczone na scianach boxa (po skosie) , kompakty kazdy osobno rozmieszczone tuz nad krzakiem (dookola) , na roznych wysokosciach w miejscach gdzie jest najwiecej kwiatow.
No i teraz sie zastanawiam , czy jest sens bawienia sie w odblysnik , bo przy takim rozmieszczeniu zrudel swiatla , roslinka doslownie topi sie w swietle. Co o tym myslicie :scratch:

G

Green

Guest
wiesz co ja mysle ze jestes malo rozgarniety masz 49 postow a juz zalozyles 10 tematow, nie wierze ze ten post musial byc napisany w nowym tenacie i nie pasowal do zadnego z juz isteniejacych, robisz tylko zamieszanie nic wiecej

geez

Well-known member
Buchów
0
Green napisał:
wiesz co ja mysle ze jestes malo rozgarniety masz 49 postow a juz zalozyles 10 tematow, nie wierze ze ten post musial byc napisany w nowym tenacie i nie pasowal do zadnego z juz isteniejacych, robisz tylko zamieszanie nic wiecej

Czy to oznacza ze odblysnik jest zbedny ? :sunny:

geez

Well-known member
Buchów
0
1tathc napisał:
geez, do tych kompaktowych możesz walnoć odbłyśnik

Musial bym zrobic 7szt. , po jednym na kazda (zaden problem dla mojej mj zrobie wszystko :sunny: ) , bo porozmieszczane sa dookola roslinki na roznych wysokosciach. No i nie wiem czy musze , skoro caly box pomalowalem wczoraj na bialutko.

1

1tathc

Guest
najlepiej jak światło leci wprost na rośline.a jak masz kompakty to połowa leci w góre i jakaś część bezpowrotnie sie marnuje.wypij 4 bro przetnij na pół i masz odbłyśniki :pr: spotkałem sie z takim patentem gdzieś na forum.

geez

Well-known member
Buchów
0
1tathc napisał:
najlepiej jak światło leci wprost na rośline.a jak masz kompakty to połowa leci w góre i jakaś część bezpowrotnie sie marnuje.wypij 4 bro przetnij na pół i masz odbłyśniki :pr: spotkałem sie z takim patentem gdzieś na forum.

Dobre to z puszkami po bro :cheers: , zainspirowales mnie swoim postem :sunny:

R

rasta

Guest
geez napisał:
Dobre to z puszkami po bro :cheers: , zainspirowales mnie swoim postem :sunny:
jakbyś trochę poczytal to bys już dawno o tym pomyslal.

no i temat rozwija się jak poprzednie. nic nowego nie wnosi. powtarzane jest juz to co jest napisane na forum. temat celnie ląduje w koszu.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół