nasiona marihuany

Zbiory 2006 --- Ktoś już ścinał konopki?

Wyszukiwarka Forumowa:
S

SOLARR

Guest
Witam.
Dzisiaj włśnie 3 krzaczki dojrzały maxymalnie i wyrwałem "chwasta" z korzeniami.
Suszy się na strychu .
Spodziewałem się dojzewania krzaczków pod koniec września lub w połowie października ,
ale mozę tak jest lepiej .Pogoda jest piękna;)
Jeszcze 3 krzaczki zostały aby osiągnąć pełnoletność ;)

R

Rider

Guest
No to szybko , szybko sie uwineły ;]

Ja mysle ze nie skosze wczesniej pierwszych plantów niz koniec wrzesnia.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
ja juz odliczam dni do konca wrzesnia:p

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Ja czekam z moim durbanem do pazdziernika...

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
*Mr.Green* napisał:
Ja za dwa tygodnie ścinam Passion#1 i Purple Power a erlyego jeszcze potrzymam zobaczymy jak będzie pozostaje czekać... :bounce:

Wydaje mi sie ze juz gdzies pisales ze paliles swojego purple power! I jak z moca??? To jest ten z dutch passion?????

Bito

Well-known member
Buchów
0
IJaki plon z 3 krzakow Ci wyszedl?? Ja czekam minimum do 29 wrzesnia....taki prezent na urodziny :p...ale jak obecne pogoda sie utrzyma dluzej....to wtedy bede myslal :p

Separate

Member
Buchów
0
ja juz degustowalem swoje passiona#1 i jestem pozytywnie zaskoczony, poniewaz juz okazuje swoja moc a z czasem bedzie coraz lepiej :D. Mam zamiar sciac krzaczory pod koniec wrzesnia.

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hehe ja czekam jeszcze do końca września

zielony19

Well-known member
Buchów
0
Witam!
Dzisaij byłem obejrzec moje krzaczki i zobaczyłem ze z topów wystają brązowe włoski.(nie jest ich jeszcze duzo(ok 1/3 , 2/3 całości ). Moje maleństwo to 4 szt Easy sativa. Czy moge juz ściać czy jeszcze poczekac.

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
ja sie dzisiaj wybiore i sprawdze jak daleko juz sa kwiatki :)

M

mniejwiecej

Guest
po czym poznac ze kwiaty sa gotowe do scinania? czy mozna przeholowac i stracic cos w zwiazku ze zbyt poznymi zbiorami? ew czy wczesne kwiaty nie daja kopa?

moje krzaki nie sa zbyt urodzajne dochodza do metra, kwiatow tez nie ma za duzo bo za bardzo zbunkrowalem wszystko w cieniu miedzy drzewami. szczegoolnie we wrzesniu cien sie wydluzyl i wszystko jest naswietlone sloncem mniej niz 2-3 h na dzien. pogoda narazie ladna. nie wiem czy czekac czy zbierac. doradzcie

M

mniejwiecej

Guest
nasiona od kumpla z elku, wychodowane gdzies w tamtejszych lasach. hodowla byla rozpoczeta na nasionach z holandii. w elku zbiory co roku byly organizowane okolo konca wrzesnia. tam jest krootszy sezon, chlodniej itd.
u mnie kwiaty nie wygladaja jeszcze imponujaco. jest w miare cieplo wiec mysle czy trzymac to jeszcze w polu. po czym poznac ze stafik jest gotowy? przygotuje jeszcze jakies fotki dzis/jutro. pozdr

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
no wlasnie tez bym chcial wiedziec co moze sie stac jak sie wczesniej zerwie, z tego co wiem, to bedzie kopac, tylko slabiej a i kokonow bedzie mniej !... Ja tak sobie mysle czy nie sciac 2 tyg. wczesniej, na razie moje wygladaja jakby im jeszcze miesiac brakowal...

A scinac sie powinno niby jak 3/4 topow jest brazowych! JA sie doczekac nie moge :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół