Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Odmiana ta to Special Kush 1 jeszcze nie zaczeła kwitnąć niewiem czy zdąży jak pogoda taka mizerna. Trochę zające je pod jadły więc założyłem siatkę ochronną.
Raczej dojdzie. I tak nic nie zrobisz, musisz czekać a sam się dowiesz czy da radę. Wygląda na zdrową. Nie myślisz żeby ją trochę potrenować jak jeszcze jest okazja? A i może popraw tytuł bo błędy ortograficzne w nim aż palą w oczy.
Odmiana ta to Special Kush 1 jeszcze nie zaczeła kwitnąć niewiem czy zdąży jak pogoda taka mizerna. Trochę zające je pod jadły więc założyłem siatkę ochronną.
Jakieś małe lst bym zastosował. Wszystkie te odrosty od głównej łodygi możesz ponaginać tak żeby więcej światła łapały. Główną łodygę też mógłbyś trochę nagiąć, ale widzę że już jest dość gruba więc jest obawa, że ją uszkodzisz.
Jakieś małe lst bym zastosował. Wszystkie te odrosty od głównej łodygi możesz ponaginać tak żeby więcej światła łapały. Główną łodygę też mógłbyś trochę nagiąć, ale widzę że już jest dość gruba więc jest obawa, że ją uszkodzisz.
Nie uszkodzisz. Jak masz najwiesze słonce z poludnia, to nagnij ja w przeciwna strone. Nie do ziemi tylko o jakies 45 stopni, z wyczuciem. Odrosty tak jak kolega mowi, poodginaj, tak aby lapaly jak najwiecej swiatla. Przeciez to banalna sprawa i sam bedziesz wiedzial jak najlepiej to zrobic. Trenuj, moje kwtina i naginam je co jakis czas i dalej bede to robil.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.