• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Zenska ? Jak tak to kiedy do sciecia moze byc ?

Wyszukiwarka Forumowa:

janikowski

Member
Buchów
0
Zenska czy meska ? Jak zenska to kiedy do sciecia moze byc ? :

80.jpg

81.jpg

---------- Aktualizacja posta 18:31 ---------- Czas poprzedniego posta 18:26 ----------

C

Cweluch

Guest
polowa wrzesnia albo pazdziernika.tak to baba.i bez kitu troche czytac. sam bys to okreslil zebys poczytalo plci troche. ale co? nie chce sie? z fartem

janikowski

Member
Buchów
0
czytalem czytalem ale pierwszy raz to wolalem sie upewnic. dziekowka. :spalony:

THCBOBO

Well-known member
Buchów
0
nom jeszcze z bite 6 tygodni przy ladnej pogodzie
powodzenia i z fartem <wodna></P>

poczatkujący123

Well-known member
Buchów
0
Chciałem sobie kupić taki sam dresik , pewnie komplecik kupiłes . Nie no wracając do tematu to wszystko ok jak dla mnie jeszcze 3tyg. Ale zobaczymy co inni powiedzą

G

Gość

Guest
jeszcze chuuuuudo, miesiac do 5 tyg bedzie okej jesli pogoda pozwoli...

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
ze zdjec wnioskuje i po datach ze jest juz ponad 4 tyg na flo i jeszcze do września pazdziernika?? ja bym smiał twierdzic ze miesiac to za duzo ale nie wiedzac jak długo dochodzi ta odmianka nic nie powiem a tekst połowa pazdz czyli jeszcze 9 tyg to juz odjechałem chyba ze naprawde strasznie długie flo musi miec moze jakis haze? <mysle ze 4 tyg ale zapodasz fotki to sie oceni>
a w którym tyg lipca puściła włochy?? stawiam ze tuz na początku 1max2 tydz
tez bym chciał takie kwiatki juz

janikowski

Member
Buchów
0
pierwsze wloski biale pokazala okolo 15lipca
1 zdjecie jest z 27lipca kolejne 2 z ok. 5sierpnia a te sa z dzis

---------- Aktualizacja posta 23:04 ---------- Czas poprzedniego posta 22:58 ----------

ps. polautomaty skunk (dzieci)

---------- Aktualizacja posta 23:08 ---------- Czas poprzedniego posta 23:04 ----------

aa... zauwazylem ze zaczaly sie pojawiac w malym stopniu brazowe wloski

---------- Aktualizacja posta 23:12 ---------- Czas poprzedniego posta 23:08 ----------

aha bym zapomnial... te 2 malenstwa zostaly podlewane tylko 2 razy biohomusem na poczatku i jakies 2tyg. chcialem zapytac kogos doswiadczonego czy warto lac jeszcze im owy nawoz.
wyczytalem tez ze plankton K czy cos w tym stylu tez dobrze wplywa na roslinke pytanie czy nic sie nie stanie jak bede stosowal te 2 preparaty na raz jesli wgl uznace ze warto je czyms podlac.
jesli chodzi o pogode to jest na zmiane tez z sloncem.

---------- Aktualizacja posta 23:14 ---------- Czas poprzedniego posta 23:12 ----------

aha bym zapomnial... te 2 malenstwa zostaly podlewane tylko 2 razy biohomusem na poczatku i jakies 2tyg. temu, chcialem zapytac kogos doswiadczonego czy warto lac jeszcze im owy nawoz.
wyczytalem tez ze plankton K czy cos w tym stylu tez dobrze wplywa na roslinke pytanie czy nic sie nie stanie jak bede stosowal te 2 preparaty na raz jesli wgl uznacie ze warto im cokolwiek lac je czyms podlac.
jesli chodzi o pogode to jest na zmiane deszcz z sloncem.

G

Gość

Guest
trzymaj tak długo ile da radę, najlepiej do końca września/początku października

janikowski

Member
Buchów
0
mile widziane jakie kolwiek opinie i rady.
jestem jeszcze zielony w tych sprawach a kto pyta nie bladzi wiec : czy idzie po tych zdjeciach stwierdzic w ilu g sie zmiesci lup ? 50/100g ?

---------- Aktualizacja posta 23:24 ---------- Czas poprzedniego posta 23:19 ----------

do administratorow... jesli ktorys przeglada ten watek mam prosbe, jesli jest taka mozliwosc prosze o edytowanie zdjecia na ktorym widac moja bluze oraz spodnie przez wlasna nieuwage zapomnialem to ocenzurowac, a postow nie moge osobiscie edytowac. Bylbym bardzo wdzieczny.

THCBOBO

Well-known member
Buchów
0
Dobrze powiedziane.. lup hehe 100gieta zapomnij buhahaha :bball:
2tyg do :harvest:</P>

Ostatnia edycja:

janikowski

Member
Buchów
0
nie wiem czy ja przesadzilem czy Ty zle zrozumiales mam namysli z obydwoch razem.
jesli nie 100 to okolo 50 bydzie czy nie bydzie ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół