- Buchów
- 0
Hej!
Pierwszy grow w trakcie, ale juz marzy mi sie cos wiecej niz tylko jeden automacik. Dlatego postanowilam zrobic liste tego co przyda mi sie w przyszlosci. Planuje to kupic jak bede w PL, dlatego wzoruje sie na tym co jest dostepne w jednym z growshopow.
Ok, o to lista :
1. Box (mam fajna szafeczke 100x35x150)
2. Mylar Lite Tight Diamond (nie liczylam ile, ale policze tak zeby okleic caly box)
3. ELT 250W
4. Cooltube 40/49cm 125fi
5. HPS 250W Phillips Son-T Pia - czy ta zarowka jest dobra ?
6. Wentylator TD Silent 125/350m3 - tu najwazniejsze pytanie, czy warto kupowac taki drogi wentyl ? Chce zeby bylo cicho. Ma to stac w pokoju gdzie za sciana spia wspollokatorzy, niechce zeby ktos mial do mnie pretensje o halas czy "burczenie"
7. Filtr Weglowy 125/250 240/360m3
8. Air pots - niewiem czy kupić 10l czy 15l pod zwykle feminizowane krzaczki, nie automaty ?
9. Podloze kokosowe Plagron - jest jakies lepsze ?
10. Plagron Coco A i B
11. Plagron Green Sensation
12. Plagron Roots
13. AN Bud Candy
No i teraz jesli moge prosic to prosze o pomoc
Szczegolnie odpowiedz na pytania przy poszczegolnych punktach. Oraz o pomoc w doborze nawozow. Chce robic uprawe w kokosie bo z ta ziemia to problemow co niemiara. Mam teraz pomidorka w ziemi i chce sprobowac coco 
Oczywiscie jesli czegos brakuje, lub jest czegos za duzo to rowniez prosze o wymienienie. Z gory dzieki!
Pierwszy grow w trakcie, ale juz marzy mi sie cos wiecej niz tylko jeden automacik. Dlatego postanowilam zrobic liste tego co przyda mi sie w przyszlosci. Planuje to kupic jak bede w PL, dlatego wzoruje sie na tym co jest dostepne w jednym z growshopow.
Ok, o to lista :
1. Box (mam fajna szafeczke 100x35x150)
2. Mylar Lite Tight Diamond (nie liczylam ile, ale policze tak zeby okleic caly box)
3. ELT 250W
4. Cooltube 40/49cm 125fi
5. HPS 250W Phillips Son-T Pia - czy ta zarowka jest dobra ?
6. Wentylator TD Silent 125/350m3 - tu najwazniejsze pytanie, czy warto kupowac taki drogi wentyl ? Chce zeby bylo cicho. Ma to stac w pokoju gdzie za sciana spia wspollokatorzy, niechce zeby ktos mial do mnie pretensje o halas czy "burczenie"
7. Filtr Weglowy 125/250 240/360m3
8. Air pots - niewiem czy kupić 10l czy 15l pod zwykle feminizowane krzaczki, nie automaty ?
9. Podloze kokosowe Plagron - jest jakies lepsze ?
10. Plagron Coco A i B
11. Plagron Green Sensation
12. Plagron Roots
13. AN Bud Candy
No i teraz jesli moge prosic to prosze o pomoc
Oczywiscie jesli czegos brakuje, lub jest czegos za duzo to rowniez prosze o wymienienie. Z gory dzieki!