• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

zielona gromadka outdoor

Wyszukiwarka Forumowa:

PanGibon

Well-known member
Buchów
0
Siemanko jest to maja pierwsza uprawa bardziej na zdobycie doświadcznia na przyszły rok. Troszke późno zaczołem ale automaciki dadzą rade.
Kupione nasiona:
5x white russian af reg
5x diesel ryder af reg
2x lowrider af reg
Dziewięc z 12 zasion wykiełkowało same a reszcie zrobiłem precrushing.
Pare zdjęc
https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/59241/IMG_3471.JPG
https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/59241/IMG_3468.JPG
Za niedługo te większe zamierzam wywalic na out tak za dzień moze dwa powinny chyba dac rade. Wszelkie podpowiedzi i krytyki mile widziane :spalony:

Ronin jkd

Well-known member
Buchów
0
zbjęcia bezpośrednio wrzucaj troche puźno i pogoda ostatnio nieciekawa przynajmniej u mnie:freak: ,jaki spot ?

PanGibon

Well-known member
Buchów
0
spot to polanka w gęszczu jeżyn i brzuzek jutro lub we wtorek dodam fotki :bounce:

farmer4711

Well-known member
Buchów
0
Dobrze by było , abyś wszedł na jakieś zdjęcia z satelity w twojej okolicy i poszukał byś jakiejś otwartej przestrzeni w lesie . Ja tak znalazłem spot , potem znajomy którego tam zabrałem pytał się skąd ja wiedziałem jak isc żeby wejść w tak "za***!ste" miejsce i jak Ja to znalazłem :) oczywiście mam kilka spotów o których nikt Nie wie i tak zostanie <joint>
:spalony:

PanGibon

Well-known member
Buchów
0
Dobrze by było , abyś wszedł na jakieś zdjęcia z satelity w twojej okolicy i poszukał byś jakiejś otwartej przestrzeni w lesie

obczaiłem sobie na geoportalu a wieczorem up:yeahh:

Mały UP
8 plantów zostało wysadzonych na 2 spotach ziemia pół na pół spotowa z kupną z domieszką styropianu
spot nr 1 są tam 3 Russki reg i jeden diesel ryder tez reg tuaj z bliska rusek kolejny rusek zdjęcia dość słabe bo telefonem robione ale musze zmotac jaki normalny aparat ten powyżj idzie chyba najlepiej ze wszystkich

A teraz spot numer 2 niestety 2 lokatorów tego spota mocno pokiereszowane

nieszczęsny lowrider cos mu zjadło listki mam nadzieje ze przezyje:sunny:

diesel

i kolejny po przeżyciach jak wyciągałem go z kubeczka to ***ał sie na 2 części:pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl::pl: niedaje mu zbyt dużych nadzieji ale kto wie

Wszystkie mają około 5 dni po jakim czasie mozna zacząc nawozic?? mam na mysli ahasi biohumusa i dolomit widziałem w okolicy pare slimaków ale posypałem naokoło spota solą słyszałem na krutką mete działa a na dniach lece do sklepu po slimakol. Aha czy mrówki mają jakis negatywny wpływ na planty? bo są tez w okolicy. Oczekuje małych rad , z***ek bo to wkoncu moja pierwsza uprawa. Jak myslicie bedzie warto im zrobic lst czy za późno wystartowały?? :spalony:

Ostatnia edycja:

ramboraf1

Well-known member
Buchów
0
mozna zacząc nawozic?? mam na mysli ahasi biohumusa i dolomit widziałem w okolicy pare slimaków ale posypałem naokoło spota solą słyszałem na krutką mete działa a na dniach lece do sklepu po slimakol. Aha czy mrówki mają jakis negatywny wpływ na planty? bo są tez w okolicy. Oczekuje małych rad , z***ek bo to wkoncu moja pierwsza uprawa. Jak myslicie bedzie warto im zrobic lst czy za późno wystartowały?? [/COLOR][/SIZE]:spalony:[/QUOTE]

po 14 dniach nawz ladnie lecisz a ile one maja dni

WilkuNSX

Well-known member
Buchów
0
Ja bym poczekał nawet dłużej niż 14dni, jeżeli nie będzie teraz pogody u Ciebie. Jeżeli będzie pogoda i ładnie odbiją do góry to wtedy daj nawóz, mała dawkę. Będę obserwował i zapraszam do mnie!

PanGibon

Well-known member
Buchów
0
A to z***ałem bo tygodniowym zrobiłem oprysk z ashasi i podsypałem troszke dolomitem :zjarany:

Będę obserwował i zapraszam do mnie!
linka daj

Mały UP

Widac efekty ślimaxu w około pełno trupów. Oprysk z Ashasi nic nie popalił wszystkie ladnie rosną. Te 2 które sporo przeszły odżywają. Dzisiaj wszystkie podlałem wodą i dostały znowu oprysk ashasi. Wokół jest pełno mrówek i czarnych i czerwonych cos powinienem z nimi zrobic?? Czytałem ze ponoc cynamonu nie lubią i unikają. A teraz pare foto niestety tylko 2 zdjęcia z powodu iż słyszałem jakies dzieci przedzierające sie przez krzaki i musiałem się szybko ewakułowac

To 2 z lepszych plantów :zjarany:

Ostatnia edycja:

PanGibon

Well-known member
Buchów
0
update

UPDATE

Mam nadzieję, że to dama :freak:

Sorry za kiepską jakość zdjęć ale robiłem je chochlą do bigosu.

Stosujemy nadal oprysk z asashi i podlewamy Biohumusem. Nie widać na szczęście żadnych chorób:jaraczz:. Podsypaliśmy ślimakolem, a naokoło spota proszkiem do prania.

Pamiętacie złamaną roślinkę? Odżyła!:jaraczz:

Jak myślicie? Zdążymy?
:zjarany:

Ostatnia edycja:

PanGibon

Well-known member
Buchów
0
aktualizacja

UPDATE

Niestety zostały nam jedynie dwie dziewczyny, ostatnio gdy byliśmy na spocie okazało się że nasza trzecia dama została złamana przez niezidentyfikowane leśne zwierzę. Ładnie kwitną, ostatnio dostały pierwszą dawkę plantona k. Ile jeszcze im dajecie??

ganjajafarmer

Well-known member
Buchów
0
Szkada że bez treningu mordo bo sie powyciagały ci nawet nie wiesz ile trening daje rosl;inie ja mam planty którymi sie wgl nie opiekowałem i jest chu*nia licze na 5-10g z jednego a trenowane od samego poczatku spodziewam sie jakieś 100g z jednego :). A o ścinke niech Ci powie jakis bardziej doświadczony growrer niz ja ponieważ tez pierwszy rok... :):smokee:
Z Fartem

PanGibon

Well-known member
Buchów
0
update

UPDATE

White Russian (ta większa) rośnie jak na drożdżach, gorzej jest z Dieslem (ten mniejszy chuderlak). Jak widzicie kiepsko się kszaczy. Myślałem również że na Dieslu była szara pleśń, ale ostatnio nic nie widziałem (około dwóch tygodni temu kolega zerwał z niej jakieś szare coś, jeżeli jeszcze coś widzicie dajcie znać). Już tydzień podlewane są zwykłą wodą (ze sklepu). Ile do harvestu? Dzięki za odpowiedzi. :spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół