- Buchów
- 0
Witam, uprawa indoor (jest to moja pierwsza).
Uprawa w Canna Coco professional Plus
Box materiałowy 120x120x200
Lampa panel LED Mars Hydro Reflector 96 o mocy 180W (odpowiednik 200W HPS)
Wentylacja
1x wentylator tłoczący świeże powietrze promieniowy o przepływie mieszanym (nie wiem dokładnie jak go opisać, budowa na zasadzie turbiny)
1x promieniowy wyciągający powietrze
1x mieszający na wysokości połowy ścianki
Wymiana powietrza ok 120m3/h, bardzo świeżo i rześko w środku
na chwilę obecną wsadziłem w glebę 1x OG Kush od QRS (3 tydzień) 1x noname który dostałem za darmo od QRS + 2x American Pie od QRS (wsadzone 25.09.2017)
Temperatura w granicach 22.5-24C, średnio 23.7 i tutaj troszkę się martwię, mam jeszcze nowy zestaw lampa+ balast OMEGA 600W, obecny panel led nie wytwarza moim zdaniem wystarczająco dużo ciepła. Przy przestawianiu na 12/12 zastanowię się nad podłączeniem drugiej lampy bądź zamianą lamp.
Zestaw odżywek GHE flora (zielona, fioletowa i czerwona) Narazie ich nie używam
Leję odstaną wodę kranówkę 48h
Czym mogą być spowodowane żółte listki u roślinek?
Uprawa w Canna Coco professional Plus
Box materiałowy 120x120x200
Lampa panel LED Mars Hydro Reflector 96 o mocy 180W (odpowiednik 200W HPS)
Wentylacja
1x wentylator tłoczący świeże powietrze promieniowy o przepływie mieszanym (nie wiem dokładnie jak go opisać, budowa na zasadzie turbiny)
1x promieniowy wyciągający powietrze
1x mieszający na wysokości połowy ścianki
Wymiana powietrza ok 120m3/h, bardzo świeżo i rześko w środku
na chwilę obecną wsadziłem w glebę 1x OG Kush od QRS (3 tydzień) 1x noname który dostałem za darmo od QRS + 2x American Pie od QRS (wsadzone 25.09.2017)
Temperatura w granicach 22.5-24C, średnio 23.7 i tutaj troszkę się martwię, mam jeszcze nowy zestaw lampa+ balast OMEGA 600W, obecny panel led nie wytwarza moim zdaniem wystarczająco dużo ciepła. Przy przestawianiu na 12/12 zastanowię się nad podłączeniem drugiej lampy bądź zamianą lamp.
Zestaw odżywek GHE flora (zielona, fioletowa i czerwona) Narazie ich nie używam
Leję odstaną wodę kranówkę 48h
Czym mogą być spowodowane żółte listki u roślinek?