• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

ziemia musi byc nagrzana ?

Wyszukiwarka Forumowa:

zozo

Active member
Buchów
0
Witam .
Wczoraj posadzilem moje nasionka do ziemi i mam takie pytanie czy ziemia musi byc nagrzana i czy nagrzewac ta ziemie jakas lampka. Czy ma byc tylko wilgotna (jeszcze nic z tej ziemi mi nie wystaje ) chodzi mi o sama ziemie czy ma byc nagrzana czy nie .jesli tak to ile godzin dziennie ja ogrzewac ? ogrzewam zwykla żarówka . jakas specjalna to dopiero musze sobie kupic

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
Ziemia musi byc wilgotna ale po ch*j oswietlac jak jeszcze nic nie wyszlo z ziemi pomysl troche...

zozo

Active member
Buchów
0
...

no wlasnie nie wiem ale na tych forach czytam to na niektorych pisze tak na innych tak wiece wolalem tutaj sie upewnic na 100 %

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Takie właśnie tematy powstają jak się gimnazjaliści za konopie biorą...

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Podłoża w czasie inkubacji nie nagrzewa się dodatkowo. Ono samoistnie nagrzewa się tyle ile mu potrzeba.

Jeżeli o nagrzewaniu czytałeś na jakimś forum to dotyczyło do starszych roślin. Tam podłoże czasami podgrzewa się kiedy jest zbyt zimne ale to inny temat.

Podziwiam spamerów za ich inwencję. W każdy temat potrafią się wpiepszyć i śmiecić. Zachęcam autora wątku do zgłoszenia spamu do moderatora.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół