akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ziemia z lasu

Wyszukiwarka Forumowa:

Protektus

Well-known member
Buchów
0
no to masz dobrze bo z tego co sie orientuje w polsce nie ma za duzo czarnoziemów (a szkoda) :) A Jak wiadomo one są bardzo dobrymi ziemiami jak by nie patrzeć :)

R

Rider

Guest
kayaman napisał:
Re5p3kT napisał:
ja posiadam ziemie uniwersalna Ph 5,6 - 6,4 czy taka ziemia wystarczy na wychodowanie roslinki ??
lepsza ziemia była by 6-7 ph . ja sam takią kupiłem , twoje może być troszke za małe , jak kupywałem to tez widziałem z takim ph. ale tez chyba moze być
Ja teraz kiełkowałem w substracie o ph 5,5-6,5 i rosliny rosna normalnie.Kayman co najwyzej podlał bym woda z dolomitem lub np kreda ;]

D

Dr.Dedral

Guest
Mam miescówkę w iglakach a nie daleko mam czarnoziem czy jak bym ją pszeniusł do iglaków dodał np tą kredę to by bgyła dobra taka ziemia ?

Deejayy

Active member
Buchów
0
nie rosumiem- jak masz niedaleko czarnoziem to sadź w czarnoziem- po co sie babrac w tych iglakach w zmiane ph jak czarnoziem bedzie super?

Majkel

Well-known member
Weteran
Buchów
5
Deejayy, sądze, ze na tym czarnoziemie nie ma dogodnego miejsca. tylko jakiś przypał, i dalego Dr.Dedral, tam nie sadzi. elo.

D

Dr.Dedral

Guest
Deejayy napisał:
ak masz niedaleko czarnoziem
No mam ale to pusta łąka na której rośnie niska trawa a tamtedy pszechodzi mnóstwo osób.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół