- Buchów
- 0
witam
ostatnio przyszly cienkie chwile z kasa wiec postanowilem troche zaoszczedzic
szykuje sie do kolejnego eventu ;p i potrzebuje ziemi do 16 roslin
posiadam ziemie z odzysku z poprzedniej uprawy
canna tera profesional okolo 50 litrow oczyszczona z korzeni z reszta wybralem tylko ta co korzeni nie miala lezaakowala sobie z miesiac wzucilemdo niej kupne dzdrzownice oczywiscie tez juz je wybralem
no nic do rzeczy
moja mieszanka
50 l ziemi z odzysku
25 l ziemiz humovitem nowka sztuka
stropian
troche wloknA KOkosowego
garsc oczyszczonego piasku bardzo drobnoziarnistego
co 5 l ziemi sypalem 3 lyzki dolomitu tak dla pewnosci
prosze o rady osob ktore juz tak kombinowaly z gleba poniewaz 16 roslin nie auto bylo by mi szkoda stracic albo pozniej kombinowac i je leczyc
dodam jeszcze ze cala gleba zostala spryskana zraszona roztworem z cannazymem
sory ze tak sierozpisalem bez konkretow ale to nie moja wina to wina ostatniej choinki
pozdrawiam <sex>
---------- Aktualizacja posta 10:09 ---------- Czas poprzedniego posta 10:06 ----------
hehe w sumie to nie pie****ilem glupot niewiem co mi sie po***alo <sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex>
ostatnio przyszly cienkie chwile z kasa wiec postanowilem troche zaoszczedzic
szykuje sie do kolejnego eventu ;p i potrzebuje ziemi do 16 roslin
posiadam ziemie z odzysku z poprzedniej uprawy
canna tera profesional okolo 50 litrow oczyszczona z korzeni z reszta wybralem tylko ta co korzeni nie miala lezaakowala sobie z miesiac wzucilemdo niej kupne dzdrzownice oczywiscie tez juz je wybralem
no nic do rzeczy
moja mieszanka
50 l ziemi z odzysku
25 l ziemiz humovitem nowka sztuka
stropian
troche wloknA KOkosowego
garsc oczyszczonego piasku bardzo drobnoziarnistego
co 5 l ziemi sypalem 3 lyzki dolomitu tak dla pewnosci
prosze o rady osob ktore juz tak kombinowaly z gleba poniewaz 16 roslin nie auto bylo by mi szkoda stracic albo pozniej kombinowac i je leczyc
dodam jeszcze ze cala gleba zostala spryskana zraszona roztworem z cannazymem
sory ze tak sierozpisalem bez konkretow ale to nie moja wina to wina ostatniej choinki
pozdrawiam <sex>
---------- Aktualizacja posta 10:09 ---------- Czas poprzedniego posta 10:06 ----------
hehe w sumie to nie pie****ilem glupot niewiem co mi sie po***alo <sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex>