akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ziemia

Wyszukiwarka Forumowa:

gość147

Well-known member
Buchów
1
Odznaki
1
Będzie dobra, ale dodaj jeszcze trochę obornika granulowanego, aby spulchnić glebę.
Ja już drugi sezon robie podobną mieszankę, ale bez sklepowej bo moim zdaniem szkoda kasy. Biorę swój kompost, daje obornik granulowany, mieszam ze spotową gorszej jakości niż ty masz, troche odczekuje żeby obornik spulchnił glebę i jest lepsza niż ze sklepu.

DobryDrJoint

Well-known member
Buchów
0
Dobra jest. Dodaj dolomitu troche.

Kurde a z tym dolomitem bo w sumie planty juz spore sa nie chcialbym ich znowu przesadzac a dolomit trza wymieszac i dopiero po paru tygodniach daje tego kopa(tak producent pisze) obeszlo by sie bez niego jak bede biohumusa lal im co tydzien??

gość147

Well-known member
Buchów
1
Odznaki
1
Jeśli nie wymieszałeś dolomitu z glebą to nic. Sypnij teraz sporą garść pod planta i będzie ok.

DobryDrJoint

Well-known member
Buchów
0
No to tak zrobie tylko nie popali mi plantow jak dam za duzo dolomit bezpieczny w miare??

C

Cypress_Hill

Guest
No to tak zrobie tylko nie popali mi plantow jak dam za duzo dolomit bezpieczny w miare??

Nieee, spokojnie przyjacielu dolomit jest od regulacji ph, sypnij dobra garść pod planta i wymieszaj z ziemią tą z wierzchu, i tak co wizyte. Ja jeszcze dodaje do wody zawsze garść dolomitu, raz ze pewnie szybciej zacznie działać a dwa woda ma niskie ph i podnośi.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół