• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

zioło mnie nie kopie

Wyszukiwarka Forumowa:

adwokad16

New member
Buchów
0
Witam. Od jakiegoś czasu zacząłem palić trawke. Zazwyczaj z kumplem zbijamy się po 15 albo z 2kumplami po 10 i bierzemy sztukę za 30 z zaufanego źródła. Problem jest w tym ze paliłem już może z 10razy i nigdy mnie nie pokopało tylko mi się gały świeciły podczas gdy inni jarali to samo i mieli ostrą faze i czerwone gały. Zaciągam się napewno bo pale fajki 3lata. Umiem palić i wiem że dym trzeba trzymać jak najdłużej. Problem występuje i ze szkłem i papierem. Co robie nie tak?

tony44

Well-known member
Buchów
0
to masz powazny problem :D hahah zapie**** sobie wiadro czyste z grubej lufy i zobaczysz efekt

-SMOKEALOT-

Well-known member
Buchów
0
Witam,

Ja mam tak dopiero przy ostatnim lolku np:

Ogarniam 5taka (choćby nie wiem jak dobre zielsko było) to jak pale pierwszego, drugiego czy któregoś już z kolei to się nastukam się jak bóbr:zjarany:, ale jak już pale ostatniego felka to niema opcji nie klepie i już:pl: (dopada mnie chyba świadomość że to już ostatni). Też tak macie?

Ave Brada Brada, Sista Sista.

R

ronson

Guest
to samo juzek pomyślałem :pr: no ale jak chłopaki porobieni to coś z Tobą jest nie tak, ściągnij wiaderko rzeczywiście - bo co niby mamy Ci powiedzieć...

Yebak

FollowTheRabbit
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Buchów
5,395
Odznaki
2
SMOKEALOT - masz to co ja, ale ja myśle, że to jest po prostu już upie****enie ostateczne i bardziej się nie da :D Po prostu już mocniej się nie za***iesz i dlatego ostatni nie robi :D

-SMOKEALOT-

Well-known member
Buchów
0
Ale coś w tym jest. Nie zawsze spale całego 5taka w jeden wieczór, choć już nie raz się tak zdarzyło :spalony:.Jak już mam mało to zawsze(no prawie zawsze) zostawiam sobie małego bobka na rano - lubię/a wręcz muszę sobie zapalić z rana jak śmietana - i wtedy mam wrażenie że nie klepie
icon9.gif
.

oleander

Well-known member
Buchów
0
Walnij porzadne wiadro(tylko cybuch zrob z wieczka po jogurcie czy pazlotka po czekoladzie a nie z lufki wbitej w korek).Strzel sobie trzy takie wiaderka i cie nie ma oczywiscie jesli nie dostajecie jakiegos shitu (jak jest dobry material to ja po jednym wysadam na pare godzin). Pozdro

System32

Well-known member
Buchów
0
1. Dym od razu do płuc, a nie tak jak ze szlugami bywa że najpierw do policzków.

2. Wal wiaderko, trzymaj jak najdłużej dym w płucach.
3. Zapal petka na dobitke, zaraz po wiadrze ściągaj duże buchy z peta.

I jak cie ku**a nie kopnie to przy*** kolejne wiadro, odczekaj z 15 minut.. jak nic nie poczujesz to znaczy że jakiś majeranek palisz albo ch*j wie co :freak:

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
2. Długie trzymanie dymu w płucach nie ma większego sensu - chyba, że chcesz więcej niedotlenionych szarych komórek mózgu.

3. W czym niby fajka ma pomóc? Podobnie jak wyżej może jedynie spotęgować efekt niedotlenienia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół