• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Ziobro pisze list do Kory

Wyszukiwarka Forumowa:

Newsiak RSS

Well-known member
Buchów
0
Lider SP Zbigniew Ziobro w liście do znanej wokalistki Kory zaapelował, by przestała brać udział w akcji promowania narkotyków. Wokalistka jest oskarżona o posiadanie marihuany

More...

PlantaCP

Well-known member
Buchów
0
a już myślałem że będzie coś o "ucisku państwa Tuska, prześladowaniach itp" jak w przypadku kiboli, a tu jednak pewne rzeczy sie nigdy nie zmieniają :) Zresztą: pozbyliśmy się Ziobry, mamy Gowina, inne nazwiska, postawy te same, do depenalizacji dłuuuuuga droga

SENSIMAJSTER

: )
Weteran
Buchów
0
Ale się pod koniec wakacji tematy o ziole dopchały do mainstreamu - teraz jeszcze Maciek Rock publicznie przyznał, że pali marihuanę - ciekawe, co na to premier, w tym swoim drugim expose zapowie - podejrzewam, że PO za tej kadencji zmieni coś w polityce narkotykowej (np. depenalizacja), żeby wprowadzić w konsternację wyborców SLD i RP...

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0
Mnie ciekawi właśnie dlaczego celebryci, osoby znane decydują się na wyjawienie palenia MJ? Czy dla tego artykułu w prasie, wywiadu w TV? Czy to im się faktycznie opłaca, czy robią to raczej dla dobra sprawy? A może nie jeden taki znany tutaj na forum siedzi i się utożsamia z tubylcami?

Bukson

Well-known member
Buchów
0
Mnie ciekawi właśnie dlaczego celebryci, osoby znane decydują się na wyjawienie palenia MJ? Czy dla tego artykułu w prasie, wywiadu w TV? Czy to im się faktycznie opłaca, czy robią to raczej dla dobra sprawy? A może nie jeden taki znany tutaj na forum siedzi i się utożsamia z tubylcami?

Celebryci lubią jak jest o nich głośno, dlatego. Im więcej hałasu tym lepiej :pl:.

smoke_christ

Well-known member
Buchów
1
Ten kraik za bardzo wódką splywa żeby liczyć na szybkie znormalnienie...nie chlejesz to jesteś dziwny, jarasz to jesteś narkoman i pewnie masz ejc...dziwne ze czorni nie są "za"...wszak zjaranym latwiej by wkrecali kazania...noi lobby spirytusowe jeszcze się chce nazrec ile wlezie...

D07x

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Aj em tubylec , jestem celebrytą i siedze tu na forum tylko po to by dowiedziec sie ciekawych zeczy ktore potem bede mogl opowiadac w wywiadach.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół