• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

ziomeczki pomocy - żółknące liście i martwe plamy

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Ruska.Pomarańcza

Well-known member
Buchów
1
Tydzień temu wróciłem z zagranicy, plancik nie był podlewany przez pare dni ale w miarę przeżył. Po powrocie zaczęły żółknąć liście i nie mogę sobie z nimi dać rady, do tego pojawiły się martwe plamy.
Podsypałem porządnie dolomitem, podlałem wodą z plantonem, ale poprawy nie widać. Roślinka ma około 2 miesiące, wszystkie trichomy przeźroczyste. Boje się, że nie dociągnę jej do końca.
fotki:
IMAG0254.jpg
IMAG0252.jpg
IMAG0251.jpg

Pierwsze i trzecie zdjęcie to ten sam liść.

zdjęcie całej roślinki:
dcaaa.jpg

Co o tym myślicie ? Nie zaatakował jej żaden szkodnik, pleśni raczej też nie widzę. Może jest przenawożona?
Pomóżcie bo mi już ręce opadają..

Placebo

Well-known member
Buchów
0
podlewasz ją czymś z azotem ? nie jest źle nie mart się tak :p mnie sie wydaje ze za malo azotu

FrozenMan

Member
Buchów
0
moim zdaniem złe pH ... sam miałem takie objawy,podsypałem dolomit i poprawiło się.

Pozdro

---------- Aktualizacja posta 21:53 ---------- Czas poprzedniego posta 21:51 ----------

UP sorry edytować nie mogę,nie przeczytałem że już podsypałeś,podsyp jeszcze i daj jakaś mała minimalna dawkę azotu wraz z pożywką na kwitnienie

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół