nasiona marihuany

Zjarany pies...

Wyszukiwarka Forumowa:
P

pit-pawel1

Guest
Witam :flower:

Ostatnio miałem dosyć "ciekawą" historię a mianowicie zaczeło się od tego że wpadł do mnie ziomek i zamknęliśmy się w pokoju, okna zamknięte a z nami mój pies amstaff (suczka). spaliliśmy chyba grama (już nie pamiętam :geek: ), pies dostał pare shoot'ów i ponadto siedział z nami w zamkniętym i zadymionym pokoju...potem wypuściliśmy psa zajmując się czymś na komputerze i całkowicie zapominająć o nim...po chwili słyszymy jakieś drapanie i stękanie za drzwiami od pokoju które były uchylone. kumpel otwiera drzwi a tam zjarana amstaffka posówa kundelka(suczkę-mojego drugiego psa) :pr: :pr: :sunny: niezła beeeka była :tongue:

przy okazji pozdrowiam Cyca który na pewno pamięta tą banie ;)

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
HEHhE A spuścił sie jej na twarz ?:D a tak wogule to ładną szydere mieliście ja bym się posikał jak bym to zobaczył hehehe

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
pit-pawel1 napisał:
mój pies amstaff (suczka).

pit-pawel1 napisał:
amstaffka posówa kundelka(suczkę-mojego drugiego psa)

Spaluch napisał:
HEHhE A spuścił sie jej na twarz ?:D

Lol od kiedy suki sie spuszczaja :tongue: :silent: heh jak dla mnie troche chora jazda ale polewka musiala byc niezla :tongue:

S

sdfsdf

Guest
nom moj pies (jamnik) po zjaraniu to polozyl glowe na ziemi i krecil sie w kolko chodzac do okola glowy ktora byla w centrum. hmm sam niewiem jak to opisac by bylo zrozumiale :pr: ale pierwszy raz takie cos widzialem :)
wiecej jej ziola nie dam. nie nalezy tego robic. choc raz u kumpla na takiej miejscowce widzialem przypadek ze gdy sie otworzylo zipka z siuwarkiem to kot od razu przybiegiwal jesli byl w poblizu i wachal ziipka prawie wyrywajac go z reki :thumleft: dziwne zachowanie tego kota bylo :)
ale zdechl.... zjadl mala zabe na bani i juz wiecej sie nie pokazal...
kot byl przybleda ktora sie czesto pokazywala w okolicy miejscowki. zaba jak to zaba... wyskoczyla z nienacka. :thumleft:
pzdr

P

pit-pawel1

Guest
Bielak napisał:
nom moj pies (jamnik) po zjaraniu to polozyl glowe na ziemi i krecil sie w kolko chodzac do okola glowy ktora byla w centrum. hmm sam niewiem jak to opisac by bylo zrozumiale :pr: ale pierwszy raz takie cos widzialem :)
wiecej jej ziola nie dam. nie nalezy tego robic.
choc raz u kumpla na takiej miejscowce widzialem przypadek ze gdy sie otworzylo zipka z siuwarkiem to kot od razu przybiegiwal jesli byl w poblizu i wachal ziipka prawie wyrywajac go z reki :thumleft: dziwne zachowanie tego kota bylo :)
ale zdechl.... zjadl mala zabe na bani i juz wiecej sie nie pokazal...
kot byl przybleda ktora sie czesto pokazywala w okolicy miejscowki. zaba jak to zaba... wyskoczyla z nienacka. :thumleft:
pzdr
Jestem tego samego zdania aczkolwiek sprubować można. Moja amstaffka nie chciała jeść na drugi dzień jak ją upaliłem :thumbdown:
Może od ganji a może i nie ale nie będe jej więcej truł :p

A piańsko było przednie bo wkoncu suczka prubowała zgwałcić suczkę ... :cheers:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
mój kot wpieprzał liście MJ jadł całkiem sporo, jak tylko przynosiłem odcięte listki na makumbe musiałem je dobrze kitrać, bo wyjmował i szamał odziwo nie rzygał po nich a powinien.

Mój piesek czasami bawił się w łapanie dymu może myślał, że to mucha.. taka inna ? :)
Jakoś nie stronił od dymu nawet jak dmuchałem mu w pyszczek, raz go upaliłem i zataczał się jak po alko. śmiesznie było jak próbował jeść z miski próbował zjeść karme a za każdym razem trafiał w miske nosem w końcu zrezygnował.

Po godzinie chwytał zamułke, stał i patrzył się w jakiś punkt przez kilkanaście sekund hehe
nie reagował na imie ani nic :).

Póżniej kolejna próba jedzenia już udana. Położył się koło nas i wąchał sobie łapy z godzine niuchał :).

Lepszy motyw był u kumpla, jego labrador uwielbia piwo i chyba wszelkie używki :)
jak palimy MJ przylatuje i wącha np. bongo jak widzi, że nabieramy dymu do płuc i zbliżamy się do niego odrazu macha ogonem i buch w nosek.

Raz ładnie mu nachuchaliśmy w pysk potem chodził do całej jego rodziny i podawał wszystkim łapy. Żona przyleciała do pokoju co mu zrobiliśmy a my... wesolutcy i wszystko jasne :). Super ma żone, akceptuje to że uprawia kilka roślinek i pali MJ (rzadko). Moja Pani akceptuje uprawę i nie toleruje palenia.. ale makumba może być hehe. Może kiedyś zobacze czy mój piesek wychłepcze makumbe :)

gomeS

Well-known member
Buchów
0
Kot mojego kolesia często pie****ca dostaje od oparów wchodzi w jakies zakamarki biega po pokoju jak psychopata, a potem śpi dłuuuugo jak my juz mamy zmułe :) ogólnie dobra zwała jest z niego bo tak normalnie to ten kot siedzi i nic nie robi...

blask

Well-known member
Buchów
0
Bielak napisał:
gdy sie otworzylo zipka z siuwarkiem to kot od razu przybiegiwal jesli byl w poblizu i wachal ziipka prawie wyrywajac go z reki dziwne zachowanie tego kota bylo

Kot narkoman :) pewnie lubił zielsko hehe

Podobny przypadek jest z psem kolegi,gdy poczuje gdzieś że się jara (w domu albo na dworze poczuje dym) to merda ogonem i wyrywa się ze smyczy :p Do czego to doszło :D

arch

Well-known member
Buchów
0
wiecie to mzoe i smieszne jest ale gosc ktorego znam ujarał psa ze mu zdechl :pl: i to juz nie wiem czy jest takie fajne

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Jak można ujarać psa aż zdechnie? Przecież powszechnie wiadomo, że THC nie da się przedawkować...

rastuch007

Well-known member
Buchów
0
Może i się nie da ale u ludzi przecież nikt nie mówił ze zwierzęta od tego zdechnąć nie mogą.....

jaracz

Well-known member
Buchów
0
Kostek napisał:
Jak można ujarać psa aż zdechnie? Przecież powszechnie wiadomo, że THC nie da się przedawkować...
Na hypperalu jest artykuł o pierwszym przypadku smiertelnym po bace :cat:
Jakiś anglik, dwadziescia czy trzydziesci iles lat przez 11 lat spalił 25000 blantów i zmarł podobno przez substancje zawarte w sqniku

Bogien

Banned
Buchów
0
jaracz napisał:
Kostek napisał:
Na hypperalu jest artykuł o pierwszym przypadku smiertelnym po bace :cat:
Jakiś anglik, dwadziescia czy trzydziesci iles lat przez 11 lat spalił 25000 blantów i zmarł podobno przez substancje zawarte w sqniku

o_O To bardzo ciekawe ze tyle wyjarał
Pomyśł gdy byś wyjarał tyle squnów to byś nie zginoł
Ganja ma Substancje Smoliste :bounce:

rycerz

Well-known member
Buchów
0
ja czesto pale z moim psem :thumleft: teraz gdy czuje ze zaraz wyciągne lufe i bende palił to skacze namnie i kreci ogonem d: a najlepsze jest to ze jak go zjaram to lerzy na grzbiecie i wyje :p

pPlayer

Member
Buchów
0
ja z kumplami ostatnio zbuchalismy przechodniego psa to pozniej jak go widzielismy jak pod auta wbiegal i kazde musialo ostro hamowac aby go nie przejechac:D heh a pozniej widzialem ogloszenie ze znaleziono jamnika czarnego tego ktory z nami jaral :queen:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół