Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dbaj o Furę i pilnuj stanu technicznego a nie będzie problemu. Mi się wydaje że będzie nadal tak jak było i każda stacja będzie podbijała przegląd żeby nie zrażać klientów, no chyba że naprawdę wpadniesz na łysych oponach i z potężnym wyciekiem oleju to wtedy lipa Te zmiany mają sens bo jak się widzi stan techniczny niektórych samochodów to aż się prosi żeby je już zezłomować.
Nie no bez przesady dbam w miarę o auto opony nowe kupione nie jakieś nadlewki ani nic takiego... ale bagi mi świecą, a i tak mi teraz będą nie potrzebne bo maluszek mi przychodzi na świat niebawem. I szkoda mi teraz w zimę robić zawieszenie bo do roboty mam ze 2km chójowej drogi i już zaczyna stukać. Wolałbym to zrobić na wiosnę jak nie będzie śniegu i będzie szansa na to żeby nie upie****ić nowych części po 2 miesiącach. No i jeszcze muszę klakson ogarnąć...
Klakson, to pewnie bezpiecznik do wymiany parę groszy.
Z zawieszeniem nie będzie problemu, poinformuje Cię tylko, że jest do roboty
A co do poduszek to nie wiem, ale jak chcesz żeby miał ten przegląd, to sygnał dźwiękowy musowo musisz zrobić.
Tera najpierw kasa, potem wjeżdżasz na przegląd. Jak coś im nie pasuje to dostajesz kartkę, na której Ci napiszą co musisz naprawić. Wtedy dowód zostaje u nich i masz chyba tydzień czy dwa na naprawę
Strzeżcie się
Byłem.
Wydaje mi się że to samo, ja osobiście nie odczułem różnicy. Ale chyba jeśli, coś nie będzie pasować w aucie to drugi raz płacisz 20zl i masz msc czasu. Ale nie jestem w pewien w 100%
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.