• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Znalazłem ją ale czy to MJ ?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam właśnie wróciłem z bardzo porannego spaceru z psem
idąc po blokowisku moją uwagę zwrócił nietypowy kształt liści w przyblokowym ogródku.... podszedłem i zobaczyłem krzak do złudzenia przypominający naszą MJ ale...... liście ma 7 palczaste zapach typowy (taki liściasto (no jak liście pachną) ziemisto cytrusowy lecz łodyga porośnięta jest dość mocno włoskami na około 3-5 mm (w moim krzaku tego nie zauważyłem )
oraz posiada na łodyżkach od liści takie jakby zadziorki-kolce

krzaków było z 8 - wyrwałem na szybko 2 najmniejsze i uciekłem do domu :yeahh:

i moje pytanie brzmi czy jest jakaś roślina podobna do mj liśćmi i zapachem ? (oraz kształtem - nietrenowanej rośliny)

pozdrawiam

PS potem wrzucę fotki bo teraz idę się położyć puki mam ochotę spać (czasem nie moge spać przez kilka nocek i odsypiam za dnia )

D

delete

Guest
Skończony idiota posadziłby krzuna w swoim ogródku przy bloku i te tajemnicze kolce :crazy:
Daj zdjęcie rośliny.,.

sid000

Well-known member
Buchów
0
haha chyba wiem co to jest też się nabrałem raz ale z bliska od razu można poznać z 30-20 m to ciężko :D

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
2
wyrwałeś komuś jakieś ozdobne kwiatki z ogródka... :pl:

skoro tak twierdzisz to wiesz może jak się te ,,ozdobne'' kwiatki nazywają ?
nie wiem i nie mam ani czasu, ani chęci, żeby szukać w necie
widziałem takie rośliny na zdjęciach i na żywo, są dość popularne w doniczkach/ogrodach

Ostatnia edycja:
G

Gość

Guest
skoro tak twierdzisz to wiesz może jak się te ,,ozdobne'' kwiatki nazywają ?

C

Cweluch

Guest
malo ze zlodziej cudzych krzakow....to i debil jeszcze;/ ci zycze zeby ktos,komu pie****niesz rosliny, nawet jak znajdziesz, to oby cie wlasciciel na goracym zlapal, i ci u***al lapska smierdzace, przy samej smierdzacej dupie,tak sie nie robi...chcesz sprzeta? posadz, a przyjdzie taka ku**a jak ty i ci zabierze twoja prace I WTEDY BD MIAL ZA SWOJE kocie

C

Cweluch

Guest
wiem, ale jakby byla? to juz by baran kogos opendzlowal....a tak sasiadka nie ma kwiatka z ogrodu:D hehe

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
wiem, ale jakby byla? to juz by baran kogos opendzlowal....
tu się zgadzam w 100%, fakt jest faktem że komuś za***ał rośliny (mysląc że to planty) a to jest sk***ysyństwo . NA SZCZĘŚCIE ma kwiatka orientalnego w domu :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół