• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Znalazłem spota, kto się przyzna ?

Wyszukiwarka Forumowa:

Kapiszonn

Well-known member
Buchów
0
Otóż kilka dni temu natknąłem się na czyjegoś spota. Jest on umieszczony na pagórku pomiędzy kolczastym krzewami, jest na nim 5 dołków pustych i 3 marie które zaczynają kwitnąć, są trochę marne ale żyją. Zdjęć nie robiłem, może zajrze za jakiś czas to wstawie.

Województwo lubelskie

Kapiszonn

Well-known member
Buchów
0
Mogę tylko powiedzieć że jest w pobliżu torów kolejowych

Kapiszonn

Well-known member
Buchów
0
Myślałem nad rozciągnięciem nici na wysokości około 120cm żeby zobaczyć czy ktoś to odwiedza, posprawdzam czy nie widać jakichś świeżych śladów obecności człowieka a jeśli nikt na forum się nie zgłosi ani nici nie będą pozrywane to się chyba nimi zaopiekuje. A wy co radzicie ?,
Może dzisiaj wpadne tam z wodą bo jak znalazłem spota to miały już oklapnięte liście (w całej polsce grady deszcze, a u mnie susze :crazy:)

ramber

Well-known member
Buchów
0
masz dwie możliwości ;D
1. zostaw
2. przejmij

Ja osobiście sie boje żeby ktos sie u mnie nie pojawił :(

Kapiszonn

Well-known member
Buchów
0
Jak pójdę na spota to sprawdzę czy ktoś w ogóle tam zagląda, jak będą miały świeżo podlane lub znajdę inne ślady obecności growera to zostawię w spokoju.

bbbb

Well-known member
Buchów
0
koło torów piszesz a była tam ostatnio zamknieta ulica z powodu remontów?? czy to nie miasto?? a wioska:jaraczz:

PanBombka

Well-known member
Buchów
0
przecie to widac czy sie ktos opiekuje :D musi miec dostep do slonca jak jest pozarastane to znaczy ze nikt tam nie uczeszcza i tylko na harvest pewnie przyjdzie :d

king61

Alko-Blanto-Sexo-holik
Weteran
Buchów
12
nie moje- możesz kosić<piwofuck>

Kapiszonn

Well-known member
Buchów
0
Moment prawdy dla tych którzy boją się o swoje spoty ;P
W sumie to nie wiem jak ocenić spota, rośliny nie były od dawna podlewane bo ziemia jest tak samo sucha pod plantami jak pół metra od nich, więc na pewno dawno nikt ich nie podlewał. Zapomniałem wziąć nici żeby sprawdzić czy ktoś uczęszcza, ale może ktoś z was pozna swoje dzieło.

PlantaCP

Well-known member
Buchów
0
takie widać mizerne, przypominają mi moje z czasów jak siałem pestki z pakietów Wolnych Konopi, ktoś może zamówił taką tanioche i wrzucił na zasadzie "wyrośnie to ok, jak nie to ch*j z tym":bongo4:

G

Gość

Guest
Jak to możliwe? Czy tylko w lubelskim mieszkają tacy ludzie(debile)? Mój kumpel znalazł dwa różne spoty do tej pory;/ Co prawda zostawia kartki dla ludzi, że był na ich spocie;p ale to jest dziwne, że ludzie w lubelskim sadzą w takich spotach beznadziejnych krzaki, gdzie mój kumpel może je znaleźć...:lol3:

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
ziemia wygląda strasznie ch***wo. krzaki też nieteges...

D

delete

Guest
nieważne jak wygladają krzaki i w jakim są stanie! widać że wyplewione więc na pewno ktoś się po nie zgłosi. A widze że ty podlewasz i sie zadomawiasz już...! Ja swoje krzaki sobie cenie i wk***ił bym sie na miejscu tych gości...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół