• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

znalazlem 2 krzaki

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam a wiec dzisiaj ide sobie na maliny do lasu a kolo mojej miejscowki gdzie mialem sadzic ale nie wypali znalazlem 2 krzaki w doniczkach 1l max 3tygodnie powyciagane badyle z listakami tak od polowy co z tym zrobic wziasc sobie czy zostawic niech sie koles cieszy?

F.E.A.R

Well-known member
Buchów
0
Zostaw ,ze mu to nie twoje to nie ruszaj :freak:

D

delete

Guest
ok ja tam mam jeszcze palonka to mi nie potrzebne tylko to cos zaniedbane jest liscie zolkna od dolu chyba chlop zostawil

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

zostaw i sie nia opiekuj jak by byla twoja szkoda krzaczka jak sie ktos zglosi to albo sie dogadacie albo bedzie wpie**** <lol2>

kolter

Well-known member
Buchów
17
Zostaw mu kartkę, żeby bardziej na słońce wystawił bo się wyciągają :D

D

delete

Guest
no ja napewno tu nsie niepochwale gdzie mieszkam i fot nie zrobię okolicy moze natkne sie na niego a jak nie to jezeli teraz ma jakies 3tyg to tak we wrzesniu moge z niej zebrac mini plon?

oleander

Well-known member
Buchów
0
Zostaw jak jest i nic nie ruszaj mi jakby ktos kartke zostawil i wynikalo by z niej ze koles jest ok i nie jest zlodziejem to i tak bym mial stracha ze hej . Moze nie uwzglednil ze swiatlo bedzie slabo dochodzic a spota rzadko odwiedza i nie zareagowal ze wyciagniete itp . Niech sie cieszy swoimi krzakami tak jak tobie twoje sprawiaja radosc . Tyle odemnie . Pozdro

Koem

Well-known member
Buchów
0
Tak się zastanawiam jaki sens ma ten temat :zjarany:
Co my jesteśmy Twoje sumienie czy co?

Grzesiu007

Active member
Buchów
0
A ty byś chciał żeby tobie krzaki ukradli ? Ktoś kto je wysadził myślał tylko o tym samym co każdy z nas myśli sadząc je <lol>

1. Po pierwsze mieszkasz gdzieś w okolicach dużej aglomeracji, małego miasta czy wioski ? bo np. jak mieszkasz dalej od takich miast tam gdzie jest mniejsze zaludnienie to wszystko możliwe że te krzaki ma twój ziomek lub jakaś osoba którą kojarzysz z widzenia.
2. Sprawdziłeś czy mają mokrą ziemię czy suchą ? wtedy byś znał odpowiedz na pytanie czy się nimi ktoś opiekuje czy nie <lol> Pamiętaj tylko że sama torfowa ziemia szybciej wysycha mieszana z dobrą ziemią spotową wysycha mniej <coolpalacz>
3. W razie czego to pomagaj a nie szkodź wtedy każdy z nas będzie szczęśliwy <lol>
4. A teraz idę złapać buszka bo mam cholerną ochotę, pozdrawiam wszystkich ogrodników :bongo4:

D

delete

Guest
ziemia jest mokra bo lalo wczoraj wieczorem i to dosc od ilku dni

rudy10218

Well-known member
Buchów
0
pie****il mu moze sie nauczy lepiej szukac miejscowki tyle

D

delete

Guest
przejde sie tam z rana rozloze jakas nic i przyjde wieczorkiem ciekawe czy bedzie naderwane doniczki tez ulozylem w roznych pozycjach ciekawe czy beda przeniesione okaże sie jutro
koniec tematu

Grzesiu007

Active member
Buchów
0
Mimo wszystko te planty maja mało światła i mało miejsca na korzenie, dobrze było by je przesadzić, może znajdzie się właściciel a jak nie to zostaw tam gdzie są tylko przesadzać do większej donicy być może kiedyś razem przy krzaku spotkasz się z właścicielem przy <joint>

SzalonySzaleniec

Well-known member
Buchów
0
Jak to jest na warmińsko mazurskim w trawie ok. 1 metra to nie tykaj bo to MOJE!!! zapodaj jakieś foty

EDIT: opis pasuje do moich roślin po ataku dzików na mojego spota z 200 metrów dalej (ta większa i bardziej rozwinięta to EASY SATIVA :sunny: , a druga to MAROC zasiane na początku kwietnia :(

D

delete

Guest
to nie warminsko-mazurskie

---------- Aktualizacja posta 19-07-2012 07:53 ---------- Czas poprzedniego posta 18-07-2012 20:59 ----------

okazalo sie ze to kumpel zasadzil sprawa wyjasniona

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół