• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Znalezione dwumetrowce. Przesadzac ?

Wyszukiwarka Forumowa:

ChocoMarocco

Member
Buchów
0
Siema. znalazlem spota 15 krzakow. jeden byl meski bo typ wycial ale na reszcie sa nasiona. jeszcze tak 1-2 tyg i scinam. tylko nie wiem co zrobic z reszta bo wiadomo ze nei wszystkie sa do sciecia. przesadzac ? klonowac w ukorzeniaczu lub w wodzie ? maja tak po 2 metry i nie wiem co robic. herma klepie tak samo ? czy jest o wiele slabsza ? <shiza>

Monti

Well-known member
Buchów
0
nie ku**a mocniejsza napie****a jak najman o mate. I tak to napisałeś, że nie wiadomo o co ci chodzi.

M

Mr. Edek

Guest
Szanuj pracę innego człowieka, i zostaw te krzaki w spokoju, takie będzie najlepsze rozwiązanie. W przyszłości może ktoś przyczai twojego spota i skroi cię z twoich plantów, jak się wtedy poczujesz?, człowiek się naharował to bądź normalny i to uszanuj. :zjarany:

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Siema. znalazlem spota 15 krzakow. jeden byl meski bo typ wycial ale na reszcie sa nasiona. jeszcze tak 1-2 tyg i scinam. tylko nie wiem co zrobic z reszta bo wiadomo ze nei wszystkie sa do sciecia. przesadzac ? klonowac w ukorzeniaczu lub w wodzie ? maja tak po 2 metry i nie wiem co robic. herma klepie tak samo ? czy jest o wiele slabsza ? <shiza>
Herma klepie dobrze, tylko dobrze musisz wysuszyc i palic tylko czyściocha.
Pomijając to że nie wiesz o czym mówisz i mylisz zapylone rosliny z hermami.

Złodzieju zapiździały.

Ostatnia edycja:

ChocoMarocco

Member
Buchów
0
no spoko. raczej sie nie napracowal bo to wyglada jakby wlozyl ziarno do ziemi i juz nie wracal. prosze o jakas konkretna odpowiedz.

C

Cweluch

Guest
dokladnie,zostaw te krzaki, bo ci bozia(albo grower) upie****i lapska pazerne przy samej dupie, i czym bedziesz sadzil? glowa? ktorej nie masz? NIE RUSZ ICH a jak zetniesz, to wielki h*j ci w du*e, ode mnie;]

C

Cweluch

Guest
tak,przeszedl bym, a zebys wiedzial.zostawil bym karteczke, ze znalazlem i zeby zadzwonil(zostawil bym nr) i sie z chlopem dogadal;] napewno nie wy***al. sam stracilem krzakusa i wiem co to jest. nie rob tego, czego sam bys nie chcial zeby tobie zrobiono. probuj sie dogadac, moze razem cos ***niecie za rok, a jak nie to moze ci chociaz pomoze za rok. BADZ CZLOWIEKIEM, NIE BADZ ku**a, JAKICH WIELE DZISIAJ JEST.3m sie. twoj wybor pamietaj;)

---------- Aktualizacja posta 00:24 ---------- Czas poprzedniego posta 00:14 ----------

sory sprostowanie delikatne(jakby juz kwitly, wzialbym na dobregolola, i dopisal bym ze pobralem sampla,razem z nr;)

Justi

Well-known member
Buchów
0
dałbym Ci negatywa za sam temat, ale nie mam takowej możliwości...
Licz się z tym, że jesteś typowym pazerem i złodziejem i tyle w temacie...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół