• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Znaleziony SPOT!!

Wyszukiwarka Forumowa:

Blauuu

Active member
Buchów
0
Witam
Nie śledzę fotorelacji z wielkim zaangażowaniem,lecz proszę takie znalezisko,może ten ktoś ma fotorelacje?
Nie jestem "nowy" działam incognito,i wole nie mieć takich kont,ale nadszedł czas

2 fotki:

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/63262/plant1.jpg

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/63262/plant2.jpg

Teraz taka mała uwaga.
Rozumiem że ten interes nie jest "czysty" ale przydało by się mieć trochę moralności wobec drugiego growera..
Dzięki że wy***aliście mi 4 krzaki femi,które jak pech chciał stały niedaleko po czym minęły z 2 tyg. i wy swoje krzaki w***aliście.GZ za pomysłowość..
Prawidłowo powinienem teraz wziąść Randoup i wam ładnie spryskać planta.Miło by było?
Odezwijcie się to może w zgodzie będziemy żyć bo początki kiepskie..

Ostatnią edycję dokonał moderator:

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Witam
Nie śledzę fotorelacji z wielkim zaangażowaniem,lecz proszę takie znalezisko,może ten ktoś ma fotorelacje?
Nie jestem "nowy" działam incognito,i wole nie mieć takich kont,ale nadszedł czas

2 fotki:
https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/63262/plant1.jpg
https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/63262/plant2.jpg

Teraz taka mała uwaga.
Rozumiem że ten interes nie jest "czysty" ale przydało by się mieć trochę moralności wobec drugiego growera..
Dzięki że wy***aliście mi 4 krzaki femi,które jak pech chciał stały niedaleko po czym minęły z 2 tyg. i wy swoje krzaki w***aliście.GZ za pomysłowość..
Prawidłowo powinienem teraz wziąść Randoup i wam ładnie spryskać planta.Miło by było?
Odezwijcie się to może w zgodzie będziemy żyć bo początki kiepskie..
1.Skąd wiesz że tam była uprawiana jakakolwiek konopia?
2.Jeśli wy***ał Twoje krzaki, i tez swoje to musiał by byc nadzwyczajnym idiotą żeby wyrywać krzaki na vegu Twoje i Swoje-niby w jakim celu miałby Ci kraść rośliny bezużyteczne w takim stadium?
...

Blauuu

Active member
Buchów
0
1.Skąd wiesz że tam była uprawiana jakakolwiek konopia?
2.Jeśli wy***ał Twoje krzaki, i tez swoje to musiał by byc nadzwyczajnym idiotą żeby wyrywać krzaki na vegu Twoje i Swoje-niby w jakim celu miałby Ci kraść rośliny bezużyteczne w takim stadium?
...

Moje krzaki były młode bo późno wysadzane,idealne do przesadzenia.
Ja jak byłem jakieś 2/3tyg. temu to naszukałem sie jak głupi moich krzaków myślałem że byłem wtedy jakiś "nie trzeźwy" choć tak nie było i szukałem plantów.Wpadam właśnie dzisiaj w dalszych poszukiwaniach bo mówię napewno tam są.Do tego jedna czy dwie roslinki były nakrytę butelką 5l i butla też zniknęła..Gdyż rozumiem planta może coś zeżreć,lecz butelki nie.
Ten "spot" został stworzony możliwe że z tydzien temu,niedopita fanta jeszcze jest i "plakietka" sklepowa po siatce.Mogłem zrobić zdjęcia..
Album haszyszu troche mi popsuł zdjęcia.Widać na drugim "zielone plamki" i dopiero kiełki wysokości około 2/3cm.Więc jak mówiłem ogrodzone zostało z tydzien temu.W tym kwadraciku jest około 15/20 roślinek :sunny:
Nie liczyłem dokładnie

---------- Aktualizacja posta 22:56 ---------- Czas poprzedniego posta 22:53 ----------

Moje krzaki były młode bo późno wysadzane,idealne do przesadzenia.
Ja jak byłem jakieś 2/3tyg. temu to naszukałem sie jak głupi moich krzaków myślałem że byłem wtedy jakiś "nie trzeźwy" choć tak nie było i szukałem plantów.Wpadam właśnie dzisiaj w dalszych poszukiwaniach bo mówię napewno tam są.Do tego jedna czy dwie roslinki były nakrytę butelką 5l i butla też zniknęła..Gdyż rozumiem planta może coś zeżreć,lecz butelki nie.
Ten "spot" został stworzony możliwe że z tydzien temu,niedopita fanta jeszcze jest i "plakietka" sklepowa po siatce.Mogłem zrobić zdjęcia..
Album haszyszu troche mi popsuł zdjęcia.Widać na drugim "zielone plamki" i dopiero kiełki wysokości około 2/3cm.Więc jak mówiłem ogrodzone zostało z tydzien temu.W tym kwadraciku jest około 15/20 roślinek :sunny:
Nie liczyłem dokładnie

"Napisałem wy***ali moje,w***ali swoje,a nie że wywalili i moje i swoje" Bless:zjarany:

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
No to trudno Outdoor taki jest, nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem.

Marihuanator

Banned
Buchów
0
W takiej "ziemi", to tylko jakiś nieogarnięty amator sadzi, wątpię że jest to użytkownik jakiegoś forum, bo takiej lipy chyba by nie od***ał ktoś, kto choć trochę się tym interesuje.

Rafik

Well-known member
Buchów
0
Ja bym im po prostu skaził glebę aby potem wsadzając krzaki nie wiedzieli co się dzieje xD

Blauuu

Active member
Buchów
0
Wsadzając krzaki? Dupa.. Krzaki już tam rosną,małe kiełki jak pisałem :spalony:

Co do gleby mam 2 regular gratisu,które dostałem,na próbe posadzone na takiej glebie i rośnie jak na drożdach,tylko że podsypane dolomitem.<peace>

Weźmie się dwóch kumpli/kilka baseballi/grilla i coś na grilla rozbijemy się obok spota i jak przyjdą.. Koledzy spot zajęty :sunny:

D

delete

Guest
wykop je przesadź ze 2 km dalej i zostaw im kartkę z podziękowaniem za krzaki. potem nasraj na środku tego ogródka hehe. albo jak nie chcesz tych plantów to zrób im oprysk z wybielacza acze. :yeahh:

Itchy Trigger Finger

Well-known member
Buchów
0
wykop je przesadź ze 2 km dalej i zostaw im kartkę z podziękowaniem za krzaki. potem nasraj na środku tego ogródka hehe. albo jak nie chcesz tych plantów to zrób im oprysk z wybielacza acze. :yeahh:

jak już robić hamuwe
to nie teraz tylko jak już będą miały z miecha i ładnie wyglądać :D wtedy ichh to za boli najbardziej

Placebo

Well-known member
Buchów
0
ja bym to przesadził do swoich doniczek :D na ch*j ma sie marnowac ;)

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
bardzo mozliwe ze to ten PAN X wy***ał ci te 4 femki ale pewnosci nikt oprocz niego nie ma, zrobisz jak chcesz ja bym dał dupie rumianku ew tak jak piszesz blizej kosy rozbił biwak grill i te sprawy az przyjda i sie dopiero ugadac na h*j zabierali planty...itp .... i dopiero wtedy reagowac nie jestem zwolennikiem kradziezy wnerwiaja mnie takie komentaze krew za krew bez sens to do niczego dobrego nie prowadzi ale tak jak pisze zrobisz co bedziesz uwazał za słuszne
puki co ładnie sie zachowałes czymaj bonio:bongo4:

Orient

Well-known member
Buchów
0
Jest szansa że gośc ma konto na forum i właśnie to czyta. Więc radził bym sie pośpieszyć z decyzją, bo jutro z rana krzaki mogą być w innym miejscu.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół