• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Znikajaca zywica - blueberry AF

Wyszukiwarka Forumowa:

baqman

Well-known member
Buchów
0
kiełk 01.06 - liczmy od 05.06. Kolo 25.06 zaczely kwitnac. Ogolnie maja kolo 70dni. 2, 3 tygodnie temu strasznie lepkie byly od zywicy teraz mniej duuzo :(. Thrichomy mleczne juz zzz 3 tygodnie. Moge jeszcze przytrzymac lecz ten zanik zywicyt mnie troszke martwi :(

Tak ma byc?? Ogolnie pomidory ok napuchniete i raczej ogolnie ok.

Ostatnia edycja:
E

Eszterebeszte

Guest
Jak trichomy są mleczne/bursztynowe/mieszane to nadaje się do ścięcia, później traci moc

baqman

Well-known member
Buchów
0
co do kolorów to wiem lecz pytanko było o znikającą żywicę/lepkość :(

Czy ogólnie tak jest, że pod koniec zanika?

D

delete

Guest
Nic Ci nie znika, nie znam takiego przypadku. Może po prostu roślina szykuje sie do ścinki i nie wyrzuca już nowych trichomów z gruczołów a te, które są dojrzewają na coraz większej powierzchni kwiatów, liści stąd może uczucie, że jest jej mniej.

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Żeby nie zakładać nowego tematu to odkopie ten bo nie jest aż tak stary. Otóż właśnie co wróciłem ze spota i też zauważyłem, że na najbardziej dojrzałych topach automata nie ma już takiej lepkości jak tydzień temu. Ponad to najbardziej dojrzałe topy robią się granatowe :O Przekwita? No i ostatnie pytanie. Mogę go ściąć na raty? Dolne topy jeszcze są marne. Będzie kwitł poprawnie po ścięciu połowy krzaka?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół