akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

zniknelo mi znowu sb :F

Wyszukiwarka Forumowa:

Isobel

Well-known member
Buchów
0
ale nuda bez was :( siedze z samplem, to jak picie wódki do lustra!

Isobel

Well-known member
Buchów
0
a wiesz co to ironia?

---------- Post Zaktualizowany 00:38 ---------- Data pierwszego postu 00:30 ----------

Człowieku wyluzuj, jestem antyalkoholowa. Tak mi się tylko porównało! Siedzę zrezygnowana po prostu.

Wiem, że lubisz się przypie*ć. ;)

Isobel

Well-known member
Buchów
0
chyba ci sie w glowce przestawilo jesli tak to porównujesz.

to głupota. sprowadzanie tej boskiej rośliny do poziomu na*****a się wódą.

Pozi, picie do lustra, oznacza picie w samotności. Chodziło mi o używanie czegoś bez towarzystwa. Natomiast jak to nazywasz - stan naj*ania, to raczej picie na umór, czyli w dużych ilościach. Szkoda, że muszę Ci to tłumaczyć. Mniej hejza, więcej słownika ;)

G

Guest

Guest
Pozi pamiętasz jak biegałeś do netto i lidla po wino w kartonie ? :)

P

prymityw

Guest
Krym™;1378183 napisał:
Pozi pamiętasz jak biegałeś do netto i lidla po wino w kartonie ? :)

tylko nie w kartonie ! tylko nie w kartonie ! wypraszam sobie ! :D

nie mozna porownywac rosliny ktora se rosnie nautralnie, do uzyskiwanego nienaturalnie alkoholu z tychże owoców i na***ywania się nim i tracenia świadomości/przytomnośći i bełkotania jak imbecyl - nie, po gandzi tego nie masz i jak jej tez nie masz to dasz rade przezyc. porownywanie alkoholika do palacza trawy ? ze qrwa co ?

Isobel

Well-known member
Buchów
0
Niepotrzebnie się bulwersujesz. Chodziło mi o kwestię samotności, a nie rodzaj używki.

S

Sławuś z council estate.

Guest
Picie w samotności to jeden z symptomów alkoholizmu nawet jeśli nie prowadzi do stanu ostrego zatrucia zwanego potocznie na***aniem się.
OFFTOP

Isobel

Well-known member
Buchów
0
I co z tym sb, bo miałam przez pół godziny, a teraz znów nic. Nawet nic nie pisalam na ogólnym, tylko PW.

G

Guest

Guest
I co z tym sb, bo miałam przez pół godziny, a teraz znów nic. Nawet nic nie pisalam na ogólnym, tylko PW.

Nastukaj sobie postów , by było regulaminowo ;) to dostaniesz sb , albo ogol okolice bikini zrób fotke i zapodaj tu , to dostaniesz sb od reki ;)

Isobel

Well-known member
Buchów
0
Krym™;1378369 napisał:
Nastukaj sobie postów , by było regulaminowo ;) to dostaniesz sb , albo ogol okolice bikini zrób fotke i zapodaj tu , to dostaniesz sb od reki ;)

a to mi zarzuca się afiszowanie się ze swoją kobiecością, hmm

Izak

Beta
Weteran
Buchów
3,382
Odznaki
1
Isobel zrób fotorelkę, pokarz chociaż fotkę krzaków lub załóż jakiś konstruktywny wątek. Wtedy z sb problemu nie będzie. Tymczasem jedyna Twoja działalność tu to jak to nazwałaś „afiszowanie się ze swoją kobiecością” na sb.

Isobel

Well-known member
Buchów
0
Już pisałam do moda, który zablokował mi sb dlaczego nie mam fotorelki. Na mnie też przyjdzie czas, ale jeszcze nie teraz. Nie będę każdemu z osobna tłumaczyć. Ale mogę wstawić zdjęcie palenia, NP. To nie moje słowa z tym afiszowaniem się i do końca się z tym nie zgadzam.

S

Sławuś z council estate.

Guest
Niestety takie życie... I co zrobisz nic nie zrobisz.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół