nasiona marihuany

znowu pierdoły

Wyszukiwarka Forumowa:

zembfy

Well-known member
Buchów
1
lubo napisał:
piękne słowa... chlip, chlip... :oops:

pewnie żeby dogonić haszysza potrzebne będą ze 2 lata.
no co ty damy rade :D hehe jakies pol roku i bedziemy lepsi (to chyba nie mozliwe) :D:D :queen: :queen: :queen: :queen:

cHc

Active member
Buchów
0
trafka.go - mi np: sama nazwa mówi że tam coś nei tak jest =]

sd

Well-known member
Buchów
20
hmm ogólnie to sam nie lubie określenia trawka :D

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Kojarzy się z propagandą, aaaaaaaajt ? To typowa, slangowa nazwa tego narkotyku, luuuuuuudzie.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
P napisał:
To typowa, slangowa nazwa tego narkotyku, luuuuuuudzie.

zbyt oklepana nazwa jak na mój gust

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
lubo napisał:

Dzięki temu nabiera lekko zabawnego brzmienia.

R

Rider

Guest
gdzie indzie to popularne i dobrze oprzyjete okreslenie, tylko u nas znajdzie sie P i skarci, to zalezy od akcentu wymawianego slowa? a taki ajaaaat z na dobrym poziomie retoryka, to fajnie brzmi, trawa z byt popularna dlatego zakazana ;]

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jesteś już jak mac. Nie czeka Cię w życiu nic. To tak, jakbyś umarł.

Pablo988

New member
Buchów
0
Widze krytyke forum trawka.org
Nie dziwie się, konkurencja, pewnie zaraz zostane skrytykowany (negatywnie) ale przecież mamy ten sam cel: LEGALIZE IT !
czy stoimy w miejscu, hmm nawiązałem współprace z hemplloby, więc chyba nie jest źle, piszecie o temacie "jak zdjac hps'a" a taki temat dawno temu widziałem tutaj.
lubo napisał:
racjaa, lepiej krytykować i opluć kogoś zamiast samemu coś osiągnąć.
Piszecie że dzieci, hmm najmłodszy z modów ma 15 lat, najstarszy 24, więc aż takie dzieci chyba nie.
Ogólnie Predazzo (sorry jak przekręciłem nick) pisał że trawa.org jest negatywnie nastawiona do haszyszu, nieprawda, z tego co widze jest całkiem odwrotnie.
Jeżeli admin uzna to jako spam, to sorry, ale w tych postach opluwacie nas, a przecież powinniśmy się jednoczyć.

Off
Adminie, jeżeli uważasz że w podpisie jak ktoś da adres innej strony to jest spam to się bardzo mylisz, podpis podchodzi pod prywatność.

Powodzenia w rozwoju.
Mam nadzieje że kiedyś będzie legalna
:queen:
Pozdro.
Pablo988

[ Dodano: 2006-06-06, 00:19 ]
Każdy głupi może założyć forum, oczywiście, ale nie każdy głupi będzie miał na celu legalizacje, i w tak krótkim czasie (forum istnieje niecały rok) odnieść już kilka sukcesów, małych ale są.
:bounce:

G

Green

Guest
racjaa, lepiej krytykować i opluć kogoś zamiast samemu coś osiągnąć.
Piszecie że dzieci, hmm najmłodszy z modów ma 15 lat, najstarszy 24, więc aż takie dzieci chyba nie.
Ogólnie Predazzo (sorry jak przekręciłem nick) pisał że trawa.org jest negatywnie nastawiona do haszyszu, nieprawda, z tego co widze jest całkiem odwrotnie.
Jeżeli admin uzna to jako spam, to sorry, ale w tych postach opluwacie nas, a przecież powinniśmy się jednoczyć.

hehe kazdy inny wszycy rowni :)

btw: zawsze znajdzie sie ktos czy to z tego czy waszego forum kto bedzie krytykowal i negowal tego typu sprawy tacy juz sa ludzie, lecz chyba tylko polacy jakos nigdy jeszcze nie spotkalem sie zeby tego typu dzialania byly na jakim kolwiek innym ogolno swiatowym forum, tam zawsze wszyscy byli mile widziani jezeli przyszli z innego forum
baaa nawet byly zakladane osobne dzialy dla nich co by sie lepiej poczuli w "obcym" miejscu

ale przecież mamy ten sam cel: LEGALIZE IT !

trafne spostrzezenie :)

pozdr. Peace

R

Rider

Guest
ludzie sobie gdybają, krytyka to normalna sprawa, albo ją przyjmujesz jak np: drogowskaz, albo się obrażasz i przegrywasz. Takrze niekiedy krytyka może być nauką, niewliczają do słowa krytyka np: takiego czegoś
cHc napisał:
trafka.go - mi np: sama nazwa mówi że tam coś nei tak jest =]
to już jest niski poziom prezętowany przez jednostke nienadajacy się do dyskusji.

Pablo988, stwożyłeś miejsce gdazie ludzie znajdują oparcie, dostarczają sobie rozrywki, uczą się, spełniają swoje hobby itd. i to jest na tyle istotne że krytyka to motor napędowy do dalszego działania, trzeba się rozwijac, ale też brać pod uwage pewne sprawy, żeby nie było żadnego czarnego scenariusza... zresztą wiadomo ocb, a jak nie to też dobrze.

Pablo988, i taka osobista rada, dbajcie o dzieciaków, o ludzi poniżej 18 roku życia, bo takich pełno na necie siedzi, i ku**a internet i te tematy nawet trawka czy hyperreal to swoiste zagrożenie dla młodych któży mogą źle interpretować całą tą interakcje. Jak nie to olej, rób swoje.

pozdrawiam

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
podpis podchodzi pod prywatność.

Forum również. Szukaj ważniejszej prywatności.

[ Dodano: 2006-06-06, 15:35 ]
Pablo988 napisał:

Chodzi o użytkowników, nie moderatorów.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół