akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

zobacz to !!!

• Autor wątku SZALONY KNOB
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:

sd

Well-known member
Buchów
20
byly bez *** dopiero potem dalem cenzure tych slów uzupelniam slowa cenzurowane na bieżąco

H

haszyszekk

Guest
Aha :) ja staram sie zawsze pisać z **** żeby nie wylgaryzowac moich wypowiedzi :)
SCuN napisał:
dalem cenzure
ScUN masz dużo roboty z tym pewnie... moze oficjalnie ogłos że bluzgi bez *** będą karane warnami :) Bys sie troche odciążył :) pzdr

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
byly bez *** dopiero potem dalem cenzure tych slów uzupelniam slowa cenzurowane na bieżąco

Po co ? Po co ? Po co ? Przecież to naturalne słownictwo palaczy trawki i wszystkich ćpunów.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
peace napisał:
tylko w twoim toku myslenia

Czyżby? Gdybym zbluzgał (chociaż 2 słów chyba nawet nie można nazwać zbluzganiem) jakiegoś użytkownika forum (nie moda) na pewno nie dostał bym od ciebie ostrzeżenie, ale że to o tobie pisałem to poczułeś się urażony dałeś mi warna. Nie jest tak?

G

Green

Guest
tak uraziles moja dume MODA i za to dostales ostrzezenie ...zadowolony ??
hehehe

art610

Well-known member
Buchów
0
A tak btw waszego offtopa- to zalezy to od genów, oczywiście. Tylko Jeśli jest roślina(no proste że jest) która kwitnie tylko w tym normalnym fotoperiodzie 12/12-to jeśli będziemy ją trzymać tylko na 24/0- i tak zdechnie. Za żywotność rośliny odpowiada jej gen starości - moze obumrzeć za starości bez kwitnienia. To są podstawowe informacje ze studiów botanicznych. Dlatego nikt nie wychodował jednorocznej rośliny kilka lat. Ale gdyby było inaczej(fantasy) można by pozbawić człowieka kwitnienia(czyt.dojżewania) a żył by wiecznie. widać mamy za wiele wspólnego z roślinami. Kto powie że to brednie??? ;];];] :rendeer:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół