nasiona marihuany

Zobaczcie czy wszystko dobrze!!!!!!!!

Wyszukiwarka Forumowa:

eye

Well-known member
Buchów
2
tak zabralem moją Em do boxa do indora bo na dworze z lekka pogoda sie ....heh i boje sie o nią wiec spujrzcie na nią i ocencie co i jak ta Em to ta największa jak co !!! :thumright:

OGóLNIE TO ZACZYNA ZAWALAć ZAPASZKIEM BAKI I DOLNE LIśCIE USYCHAJą ALE TO CHYBA NORMALKA :D :queen:

JAKIEś SUGESTIE????? :flower:

B

blancik

Guest
Ogólnie ok, te dolne liście tak jak napisaleś, możesz je sam oberwać bo niepotrzebnie spożywają jakąś część energii rośliny. Widać trochę światla jej brakuje.

eye

Well-known member
Buchów
2
wsadziłem ją niecały tydzień temu do boxa!! :thumright:

eye

Well-known member
Buchów
2
wystawiłem ją z 5 dni temu na outa i odsrazu widać polepszenie wyciągnołem ją na dwór bo się pogoda polepszyła i wyszło mi na dobre jeśli macie jeszcze jakieś uwagi to proszę PISAĆ!! :queen:

B

blancik

Guest
Dalbym jej bezpośrednio pod lodygę ze 3-4 nakrętki biohumusu nierościenczonego, to da jej troszkę pożywki a co za tym idzie, wzmocni ;]

eye

Well-known member
Buchów
2
blancik, no mam mam biohumusa ale jusz dawałem ale 2 nakrentki na 1 l nie wiem czy to nie zadużo 3-4 nierościęczone nakrętki :/ ale spróbować można może to ją postawi na nogi ;]

Patron

Well-known member
Buchów
1
załatw tym malym lepiej mocniejsze swiatło bo strasznie sie wyciagają !!

B

blancik

Guest
arturpcpocb, niebój się, ja tak robie co jakiś czas i w najmniejszym stopniu ani razu niezaszkodzilem roślinkom i ja daje 5 nakrętek za każdą razom. Daj na początek 3 dla pewności. Pzdr! ;]

eye

Well-known member
Buchów
2
aa sory że tutaj o to pytam ale po jakim czasie najlepiej zastosować FIM >???< z góry dzięki za pomoc!!

B

blancik

Guest
arturpcpocb napisał:
aa sory że tutaj o to pytam ale po jakim czasie najlepiej zastosować FIM >???< z góry dzięki za pomoc!!
Poczytaj troche na następny raz! fim możesz zastosować po jakiś trzech tygodniach życia rośliny, lub jak będzie miala już ze czwarte pięterko, wtedy je sfimuj.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół