• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Zobaczcie i powiedzcie co to ma byc...

Wyszukiwarka Forumowa:

stunter997

Member
Buchów
0
Teraz już wiem, że początkujący ma ciężko i żadna miejscówka i jedem mały błąd i plan idzie się ****ć...:pl: w tym plancie zastosowałem keramzyt i wybrałem miejscówkę gdzie są te kurewskie zwierzęta! Keramzyt wygląda jak odchody sarny więc przez to plant składający się z 25 ak47 poszedł w piz*u...
Plant był cały rozkopany i obok resztek krzaczków były odchody jakiegoś zwierzęcia...

A tu macie zdjęcie jednego który przetrwał lecz do***ało go coś innego i teraz czekam na odpowiedz co? Czy to może być ślimak czy po prostu usechł.

https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage-327267.html

EasyFarmer

Well-known member
Buchów
5
Przetrwał? Przecie to tylko łodyga nic Ci z tego juz nie urosnie, mialem to samo z kilkoma passionami wszystko aldnie, wchodze na miejscowe pewnego dnia a tu ten sam widok co u Ciebie, pozdrowki czlowiek uczy sie na bledach!

P

Phineash

Guest
No to ładnie ładnie :/
A sypałeś jakis domowymi odstraszaczami ? Ja zapobiegawczo sypałem wkoło spota proszek do prania , ostro ***ał , a co dopiero zwierze czuje...

No ja ostatnio mialem inny problem , pod plantem była jakas mała norka o_O Taka jak na mysz czy cos innego co łazi po polach. Zostawilem to , przeciez planta nie ruszyło ani nic. Na 2 dzien na spocie masakra , ta nora rozkopana a razem z nim moj WhiteWidow , na szczescie ma juz swoje 2 miesiace i wystarczylo go postawic do pionu , podsypac ziemia i podlac ;).

Zwierzęta to jednak utrapienie Outdoor'owców :/. No ale nic nie poradzimy , ktos na forum napisał zdanie ze musimy sie z tym liczyc ,bo to przeciez my ingerujemy w ich swiat :bounce:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół