nasiona marihuany

zolknace liscie w 40 dniu flo

Wyszukiwarka Forumowa:

olo

Well-known member
Buchów
0
witam wszyskich mam maly problem ktory postaram sie wam opisac a wiec od paru dni zaczely moim roslina zolknac liscie i wykrecac sie w gore...wyglada na brak magnezu albo przenaworzenie????ostatni raz podlewalem nawozem z 12 dni temu
dla sprostowania orange bud 40 dien flo podlewane plagon npk 1.5 13 14 stymulator biobizz top max i tapsy co2 srednio raz w tygodniu 10 dni lampa hps 400 tem 24-26 wilgotnosc 53% ph 6.8 wydawaloby sie ze warunki idealne ?????????????? jezeli mozliwe jest ze to brag zelaza lub magnezu zn ktos jakis domowy sposob na uzupelnienie go dzieki ps.na zdjeciu lisc jest pomaranczowy w rzeczywistosci jest zolty (aparat)

http://img223.imageshack.us/img223/7697/imag00270uw1.jpg

imag00031vm1.jpg
imag00291qs1.jpg

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
liść na pierwszym zdjęciu nosi ślady mocnego przenawożenia.

podlewaj czysta wodą, przeplucz ziemię, Możesz chyba też zrosić je obficie czystą wodą.
To wypłucze nawozy z liści :thumright:

olo

Well-known member
Buchów
0
!!!!

jakies dwa dni temu podlalem je sama woda zraszac ich raczej nie bede ze wzgledu na wilgotnosc w nocy 70% nie chce zeby sie jakiegos grzyba nabawily :bounce: dzieki orzi ze wpadles cos doradzic!!!!!!!!!!!!!!!!!! a z tym zroszeniem to sam wymysliles czy gdzies przeczytales?????????????????????????? nie pozostaje mi nic innego jak czekaccccccccc :sunny: :sunny: :sunny: :sunny:

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
czytałem, ze jest to przeciwieństwo nawożenia dolistnego, i poprzez transport bierny
(tzn w liściach jest duże steżenie, a w wodzie nie mam wcale nawozów, to na zasadzie dyfuzji nawozy przenikaja na zewnatrz do wody)
nawozy opuszczaja komórki naszej marii

G

gacek

Guest
siemanko
mam takie pytanko niezauwazyles np ze liscie zulkna od gury moze ta lampa jest zamocna??albo jest zablisko??

olo

Well-known member
Buchów
0
!!!!!

wiesz co chyba je jutro spryskam i wlacze drugi wentylator na noc co by bylo ne za wilgotno
tak pozaty to puchna dalej oprocz tego ze nie za ladnie to wyglada

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
JA bym ci poradził obciąć te najbardziej zżółknięte liście by było ich jak najmniej... tzn zostaw te z najmniejsszymi obrazeniami ... spróbuj zraszać raz roślinkę po czym przez tydzien podlewaj ostałą minerałką i rosliny na 100% wrócą do zdrowia sprawdzona metoda...

POZDRO

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół