• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Zpalone koncowki, liscie na zewnątrz

Wyszukiwarka Forumowa:

djganja

Well-known member
Buchów
0
siemanko a wiec kolo 2 tygodni temu podczas indukcji moj plancik zaczol zchnac w sumie to podsech w 2 dni, myslalem ze wrazliwy na swiatlo, podnioslem lampe i nie wiele dalo, myslalem tez ze moze byc wrazliwa na pozywke wiec 2 tygodnie dostaje sama wode ale poprawy tez nie widze a raczej powolne pogorszenie nie wiem co robic pomocy dodam ze reszta rosnie bez problemow, odmiana to Kosher Kush, wilgotnosc kolo 50-70 temperatura max 31 zawyczaj kolo 29,

---------- Aktualizacja posta 14-08-2012 21:15 ---------- Czas poprzedniego posta 13-08-2012 13:27 ----------

jakies pomysly? nie wiem czy skosic ją? bo juz prawie 3 tydzien tak wyglada i zero poprawy

M

Mr. Edek

Guest
Miałem podobnie, popaliły się, po przekręcały, u mnie problemem stanowiła azofoska, miejsce miało na ou'cie, gdzie przed posadzeniem robiąc dołki sypnąłem za azofoski która nie zdążyła się rozejść, a jak planty zaczeły rosnąć, rozeszła się i efekt miałem taki, jak Ty masz teraz. Zrób na początek flusha i zobacz czy pomoże jej, bo może być to popalenie nawozem.:zjarany:

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
wysoka temperatura i za mała wilgotnosc, ale widze ze inne planty sa ok.... czy napewno chodujesz ja razem z tamtymi... czy tylko do boxa wstawiłes zeby fotke zrobic???... dziwne, nie widze braku azotu, ani nadmiaru...

djganja

Well-known member
Buchów
0
temperatura czasem za duza, do 31 , 32 . wilgotnosc tez duza 50 minimum, z reszta wszystko ok

---------- Aktualizacja posta 23:54 ---------- Czas poprzedniego posta 23:53 ----------

wszystkie sa w jednym boxie

BaxBany

Well-known member
Buchów
0
Wilgotność mierzyłeś przy włączonej lampie? Może w fazie ciemnej drastycznie spada albo odwrotnie :sunny:

djganja

Well-known member
Buchów
0
przy wlonczonej lampie jest 50-60 % wilgotnosci w nocy oczywisciee wieksza,

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół