- Buchów
- 24
Witam konopną brać,
Jako laik sztuk konopnych, przychodzę do was by uszczknąć trochę wiedzy, a może i dostać z***kę :/
Sam wątek zamieszczam w OFF, ponieważ będzie to niezły grajdołek. Jeżeli jednak nadaje się to do jakiegoś działu, to uniżenie proszę administrację o przeniesienie.
Specyfikacja:
Box: RoyalRoom® Classic C80 80x80x180cm
Oświetlenie: Żyrandoled na ledach LedLux 25W 2900lm 6x4000k i 4x2700k
Wentylator kanałowy: Good Fan 2 Speed 250m3/h / 310m3/h Ø125
Wentylator mieszający: transformers z biurowego i samochodowego.
Donice: 14l
Nawóz: Plagron Terra BOX
Piękne panie: 1xStarKush F1, 1xWedding Cake, 2xGG#4 (wszystko od @panpestka.pl)
1. Cała moja misterna operacja prowadzona jest na poddaszu. Cytując klasyka "lampa jak sk***ysyn". Średnia temperatura ok. 30-31`C. Czy ktoś z was starszyzno ma doświadczenie w podobnych warunkach i może coś poradzić?
2. Jako kompletna skąpidupa i majsterkowicz-amator, próbuje prowadzić ten projekt w konwencji DYI. Przeglądając wiki i forum znalazłem poradniki konstrukcji filtra węglowego. Czy ktoś z was ma porównanie miedzy kupnym, a "robiuchem". Jest sens skąpić?
3. Czy jest jakakolwiek różnica w przełączeniu stopniowym (np. codziennie o godzinę mniej) a nagłym 12/12? Pytanie bardziej debilne niż filozoficzne, ale ciekawość mnie zżera.
4. Jakie są braki? Czy czegoś brakuje, oprócz filtra?
5. Macie może jakieś źródła wiedzy godne polecenia? (oprócz forum i wiki)
Dla osób które przeczytały te wypociny, chce powiedzieć że jesteście piękni.
Całuski :*
Jako laik sztuk konopnych, przychodzę do was by uszczknąć trochę wiedzy, a może i dostać z***kę :/
Sam wątek zamieszczam w OFF, ponieważ będzie to niezły grajdołek. Jeżeli jednak nadaje się to do jakiegoś działu, to uniżenie proszę administrację o przeniesienie.
Specyfikacja:
Box: RoyalRoom® Classic C80 80x80x180cm
Oświetlenie: Żyrandoled na ledach LedLux 25W 2900lm 6x4000k i 4x2700k
Wentylator kanałowy: Good Fan 2 Speed 250m3/h / 310m3/h Ø125
Wentylator mieszający: transformers z biurowego i samochodowego.
Donice: 14l
Nawóz: Plagron Terra BOX
Piękne panie: 1xStarKush F1, 1xWedding Cake, 2xGG#4 (wszystko od @panpestka.pl)

1. Cała moja misterna operacja prowadzona jest na poddaszu. Cytując klasyka "lampa jak sk***ysyn". Średnia temperatura ok. 30-31`C. Czy ktoś z was starszyzno ma doświadczenie w podobnych warunkach i może coś poradzić?
2. Jako kompletna skąpidupa i majsterkowicz-amator, próbuje prowadzić ten projekt w konwencji DYI. Przeglądając wiki i forum znalazłem poradniki konstrukcji filtra węglowego. Czy ktoś z was ma porównanie miedzy kupnym, a "robiuchem". Jest sens skąpić?
3. Czy jest jakakolwiek różnica w przełączeniu stopniowym (np. codziennie o godzinę mniej) a nagłym 12/12? Pytanie bardziej debilne niż filozoficzne, ale ciekawość mnie zżera.
4. Jakie są braki? Czy czegoś brakuje, oprócz filtra?
5. Macie może jakieś źródła wiedzy godne polecenia? (oprócz forum i wiki)
Dla osób które przeczytały te wypociny, chce powiedzieć że jesteście piękni.
Całuski :*